Мнениеот K_Power » Сря 25 юни 2008 11:56
Отдолу не мисля да слагам никаква изолация вътре в колата! Стъргаш го с к'во намериш, аз чегъртах със секач, от някакво по-широчко желязо, трябва да го заостриш, много напъване, мазоли и болки в ръцете, но това е пътя! След това, малките остатъци, леко с макетно ножче навсякъде, и после най-финното го натапяш в нафта, оставяш 5 минути и почваш да бършеш с парцал докато не излезне сивия заводски грунд както се вижда на снимката на ляво задно дъно, вчера направих всичките дъна такива като това! Има и друг вариант, но не можах да намеря сух лед, поръсва се всичко със сух лед, изчаква се 10 минути и се удря с чука отгоре и се натрошава асвалта, но това правено при японска кола, това е немска, материалите са различни и незнам как ще стане! Сега както е изтъргана до сивия грунд, го матирам, изшкурвам го с 220 или 240 шкурка, изтъргвам всички точици ръжда, и после където е имало ръжда с грунд! А за шевовете, където е събрана ламарината заводско си взех кутия бяло боди, струва 10.50лв, гледам, че на заводските шевове където е събирано купето е мазано с бяло боди, така ще направя и аз навсякъде, където са събрани две ламарини, след това вътре всичко жълто! Същото нещо с бодито, грунда и боята ще направя и на коша, а под колата с две кутии черно боди ще боядисам всичко! След като изсъхне боята, отпред в коша, с една четка ще намажа отвътре роговете с масло, има едни тапи, които ще ги отворя и там ще сипя масло, вътре в купето, долу при краката и при шофьора и на пасажерското място има по една малка и една голяма тапа, точно над гредите на колата, където също ще намажа с масло, пък нека да го видя как ше изгние деа! Трябва да купя алуминиев кит да си оформя веждите като хората и така ... айде отивам да работя, че има бачкане за целия китайски народ!
Крисо!