Защо карате VW

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen

Защо карате VW

Случайно попаднах на тази марка
107
21%
Посъветваха ме близки или приятели
103
20%
Харесвам си тази марка /имал(а) съм и преди VW/
302
59%

Общо гласове: 512
Потребителски аватар
valkilmera
Автомобил: Golf3 4 Audi A3
Двигател: ABS AZD 8P

Мнениеот valkilmera » Вто 17 юни 2008 5:54

Първо,защото е Немска марка,а всички знаят че Германците умеят,може-би наий добре да правят автомобили.
Второ,цена,качество,издържливост и други особенности го правят,наповторим,,,,....
Спорен е въпросът кой е по добър ФВ или АУДИ,аз от свой опит и около мен мислим че е ФВ,защото цена и качество е по добре от Екстра и мн.ремонти,мислите ли???!!!
Имам 2 ФВ-голф и пасат,не ги сменям,за АУДИ -уточнявам(Година и Клас ) ако са еднакви....

Това е любимата ми марка,може би по любима е Мержедес,но за сега стандартът ми е за ФВ.....

Потребителски аватар
vanbo
Автомобил: Passat 3 TDI
Двигател: 1. 6 SB 1992

Мнениеот vanbo » Вто 17 юни 2008 23:00

Здравейте,
Никога не съм мислил,че втората ми кола ще бъде друга, освен Пасат.Точно преди една година - на рожденния си ден получих радостната новина, че синът - студент в Лион / и неговата мама/,ми подаряват Пасат.То беше радост...Чудна машина-здрава, непретенциозна, функционална-немска изработка.Да сме живи и здрави да ги караме....

Потребителски аватар
kikata
Автомобил: vw passat b6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kikata » Вто 17 юни 2008 23:37

Абе просто си обичам марката,сега даже нещата са тръгнали натам че ша си купя и голфара! :D

Потребителски аватар
ligustrum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ligustrum » Сря 18 юни 2008 21:02

при мен причината е комплексна.първо като видях колата в мобилето и ме грабна от пръв поглед,а гледах за опел :) никога не съм харесвал металик иначе цялата ми рода карат wv,но като я видях на живо се влюбих в нея :oops: не мога да си обясня ква е тая работа-не ми е първа младост хайвана,но още като я купих и до сега не мога да харесам друга :wink: бе то като се замисля към жена ми не съм така mhihi
пп пък и форума е велик :!: имам предвид,че всички са някак си като секта и това много ме кефи : vw fen може пък и само аз така да го усещам :oops: и да съм нещо болен :roll:

Потребителски аватар
nedope4en
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nedope4en » Сря 25 юни 2008 9:59

Возили са ме в Голф преди моя и знаех за каква стегната возия става дума. При покупката се двоумях между Сивик 5ген с 1,5 16В двигател и моя, но някакси голфа е в пъти по комфортен спрямо хондата. Много съм доволен от избора си въпреки, че двигателчето му е по слабо. Другата кола която съм карал доста често е БМВ 318 М40, но въпреки това и моят голф с 1,4 ABD ми доставя голямо удоволствие при шофирането особенно в града :D

Потребителски аватар
Фанатик
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Фанатик » Сря 25 юни 2008 11:37

vw . това е истината.

Потребителски аватар
valka
Автомобил: поцинкован танк
Двигател:

Мнениеот valka » Пет 27 юни 2008 20:42

Аз пък се сдобих с това куче (Голф 3) от нямане...на пароци естествено. В смисъл не ми стигаха 1000 лв за Ауди 80 Б4. И тъй като не бях карал колата на мама и тати реших Голф-а да взема. И сега така ме е яд, че не изчаках малко повече, а взех тоя кученяк Голф-а. В смисъл обичкам си го, нали е на батко кучето, пък и ми е първото кученяче все пак. :lol:
Ама само като се хвана за ел. стъклата и направо бих го засилил тоя боклук. То едвам ти се свалят, то копчетата ти потъват, понеже не знам кой бастун ги е измислил да се държат на 2 мм пластмаса. Ама най-голям кеф е когато тотално ти откажат. Карам го половин година с развален ел. боклук на пасажерското място. То гарнитури ли да сменя, гуми ли да купя, каре ли да оправя, семестър ли да плащам, па зъби да оправям, че се надух лекинко...и пароци за ел. боклука не остават. Там работите дето се прецакват...Стара кочина, тука всичко е на късмет и функция на предишните собственици. Ама сега като се върна назад и доста съжалявам. Без кинти обаче не става работата.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пет 27 юни 2008 21:04

Имам книжка от 99та до 03.03.03 00:30ч. карах на бащата москвича 21412(алеко). Та нея вечер (или по скоро много ранна сутрин) финиширах във едно дърво един завой да има заледен и аз от там ще мина. Няколко месеца се чудих какво ще е новото возило един приятел имаше 2ка и ми даде да врътна едно кръгче тогава реших ще е ГОЛФ:!: На 21.07.03 видях голфи и си казах ако е добър този ще е :D
И така до забележете пак 21.12.07 когато отново се влюбих във VW само дето е разширената версия на голфи Пасат .
Сега имам и Голф и Пасат и love.vw love.vwclub

Потребителски аватар
Фанатик
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Фанатик » Пет 27 юни 2008 21:04

valka написа:Аз пък се сдобих с това куче (Голф 3) от нямане...на пароци естествено. В смисъл не ми стигаха 1000 лв за Ауди 80 Б4. И тъй като не бях карал колата на мама и тати реших Голф-а да взема. И сега така ме е яд, че не изчаках малко повече, а взех тоя кученяк Голф-а. В смисъл обичкам си го, нали е на батко кучето, пък и ми е първото кученяче все пак. :lol:
Ама само като се хвана за ел. стъклата и направо бих го засилил тоя боклук. То едвам ти се свалят, то копчетата ти потъват, понеже не знам кой бастун ги е измислил да се държат на 2 мм пластмаса. Ама най-голям кеф е когато тотално ти откажат. Карам го половин година с развален ел. боклук на пасажерското място. То гарнитури ли да сменя, гуми ли да купя, каре ли да оправя, семестър ли да плащам, па зъби да оправям, че се надух лекинко...и пароци за ел. боклука не остават. Там работите дето се прецакват...Стара кочина, тука всичко е на късмет и функция на предишните собственици. Ама сега като се върна назад и доста съжалявам. Без кинти обаче не става работата.

Късмет брато,нее до марка,продавай и събирай за ферари.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пет 27 юни 2008 21:43

Иксрено ненавиждам всички френски коли!!! :twisted:

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пет 27 юни 2008 22:08

Ето и от мен.
Полото ми е 1-ва кола.
Бащата има Сеат, харесвах мислех за Сеат. Но на сърце ми лежеше Пежо 206(дамска кола ама какво да се прави малка и бърза). Събрах пари и тръгнах с мисълта всичко др. но не и Немско. Обикалях и гледах 1 седмица. Обиколих всичко на Горубляне и нищо не ме радваше. Влезнах в една автокъща в Младост и насреща ме гледа едно синичко и спретнато Поло. Хареса ми. Отварям вратата и гледам кожа. ВЛЮБИХ СЕ! И след едно кръкче(няма и 5мин.) извадих парите. И сега си го карам и му се редвам. За в бъдеще незнам но някое по-ново ПОЛО 99,99% ще да е.

Потребителски аватар
valka
Автомобил: поцинкован танк
Двигател:

Мнениеот valka » Пет 27 юни 2008 22:28

Фанатик написа:Късмет брато,нее до марка,продавай и събирай за ферари.

:lol: На всеки 3-ти да му заминават ел. стъклата не е късмет, а дефект. А пари за Голфа, някой път не ми стигат, пък за друга кола да не говорим. Ще си карам тая още 2-3 години и така. След това се мятам на Ауди, ако имам пароци де. И ако не ми дойде друг акъл на кратуната. Че те тия Б4 ще станат на по 20 години. А ми харесват 100 пъти повече от А4. :wink:

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Съб 28 юни 2008 16:04

Преди да си купя първата ми кола (Г3) гледах какви ли не други...но в един момент реших, че ще е Голф 3. За 4 години останах безкрайно доволен от колата и сегашната ми (Г4) беше въпрос на време и малко пари :)

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Съб 28 юни 2008 20:32

Що пък не,френски или италянски кенеф няма да си купя,корейска да се не чува.Остана немска или японска и тъка по метода на изключването сега карам VW.Но не съм му фанатизиран фен с удоволствие бих карал BMW или Audi :wink: или по ново VW тея стари бараки започват да ме дразнят. :evil:

Vento_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vento_Power » Съб 28 юни 2008 21:58

Преди имах Джета и след Жигулата ми се стори като самолет 8) .И от тогава ми харесва марката (не ми е любима,но ми харесва) :wink: :wink:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”