Я дайте идея за cd-to
- stereofonix
- Автомобил:
- Двигател:
Я дайте идея за cd-to
Колеги я даите идеи как мога да си хвана стабилно cd-то ( искам да кажа под стабилно така 4е крадците да не могат да го измъкнат от дупката на таблото) Сега касетофоните са мн лесно направени за вадене с тез ключета ... искам ми се с някои друго болче и планка да мога да го хвана така здраво за таблото че вандалчето което е влезнало да ми тараше колата да се откаже. Кажете как сте направели вашете cd-та как сте ги хванали. Или ако имате някои друга идея с удоволствие ще я чуя 

- stereofonix
- Автомобил:
- Двигател:
- nikiangel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
stereofonix написа:Казвали са ми и за други такива ситуации че ако не може да се свали му забивал 1-2-3.. отверки от преде да го раздроби и така ...
такъв не заслужава да живее
сериозно го казвам
ре
cerber4o написа:Братле ... според мен АКО са решили ЩЕ го вземат ако ще и с поксипол да си го окъпал преди да го сложиш ...
за това застраховката е най сигура
Застраховките не изплащат липса!
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
хаи
да ти кажа 4естно братле купи си аларма или ако немаш жкарваи я в гараж НАЙ СИГУРНО !!!!!!! 

- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
Re: ре
Znajko написа:cerber4o написа:Братле ... според мен АКО са решили ЩЕ го вземат ако ще и с поксипол да си го окъпал преди да го сложиш ...
Напротив, изплащат ако им представиш панела. Ако не си го свалил това си е твой проблем

- cerber4o
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ре
Skruji написа:Znajko написа:cerber4o написа:Братле ... според мен АКО са решили ЩЕ го вземат ако ще и с поксипол да си го окъпал преди да го сложиш ...
Напротив, изплащат ако им представиш панела. Ако не си го свалил това си е твой проблем
До колкото съм запознат колегата е прав

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”