momo 1 написа:...gruebel е на кой да вервам .
На който ти прецениш, ама какво значение има...по-добре да не разбираме има ли - няма ли защита.

Разчовърквам стара тема , тази по- прясната е заключена .С търсачката не открих еднозначни отговори, но намерих това при руснаците.Едва ли съм първият който го вижда, но все пак http://volkswagen.msk.ru/forum/index.ph ... opic=17554stop написа:Голф3 има ли защита ако скъса ангренажен-и възможни дефекти.
П.П. Става въпрос за Golf GTI 2.0
Даскала™ написа:stop написа:Голф3 има ли защита ако скъса ангренажен-и възможни дефекти.
Mоя мотор има защита,за другите
webdude, аз съм карал 2105 с ремък и имаше защита, това не зависи от вида на ангренажния привод а от конкретно инженерно решение ( так сделал конструкторwebdude написа:Даскала™ написа:stop написа:Голф3 има ли защита ако скъса ангренажен-и възможни дефекти.
Да твоя мотор има защита ... щото няма ремък ами е с верига
Много по ми харесва варианта с верига (имахме преди Лада 2106 1600 с верига ... голяма машина )
emo-gar написа:webdude, аз съм карал 2105 с ремък и имаше защита, това не зависи от вида на ангренажния привод а от конкретно инженерно решение ( так сделал конструкторwebdude написа:Даскала™ написа:stop написа:Голф3 има ли защита ако скъса ангренажен-и възможни дефекти.
Да твоя мотор има защита ... щото няма ремък ами е с верига
Много по ми харесва варианта с верига (имахме преди Лада 2106 1600 с верига ... голяма машина )).Пак подчертавам - разчовърках доста стара тема
webdude написа:Да твоя мотор има защита ... щото няма ремък ами е с верига
vaskoto1 написа:1.4 АБД с верига не съм виждал още...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 52 госта