Една 2ка днес е осъмнала без тях и малко кар аудио. Крадците са били доста нагли. Станало е между 4 и 5 сутринта. Моля ако сте от района Дружба/Младост/ Горубляне и Ви предложат закупуването на такива фарове на изгодна цена - звъннете един телефон 0887 - 300-371.
Благодаря Ви предварително!
Ако Админи/Модове сметнат че темата не е за раздела - местене или ключ.

Търся откраднати кристални фарове за Г2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
снимки правиха куките - аз не! смисъл никакъв - просто не вярвам че айдуците почнаха да грабат и 2ки......... мислех че тези времена са отминали - но явно пак Г2 е излезнал като "лесна" кола на мода.... първо беше колегата Кам Тод........... една красива кола си отиде в небитието. после Груп и колегата Мефистофел / сори ако бъркам реда/........ просто немам думи както доста други колеги които не са писали във форума............
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Сигурен съм, че същите гадове ...
Това малко ме обесърчава, защото явно не са за лично ползване, а продажба. Сиреч и да се намери нещо, най-вероятно няма да се стигне до извършителите. Все пак аз мисля, че дори и купувача на такива стоки, втора употреба е също толкова виновен
Колега съжалявам ...
Призовавам всеки, който има тунинг фарове и/или стопове да бъде на щрек

Това малко ме обесърчава, защото явно не са за лично ползване, а продажба. Сиреч и да се намери нещо, най-вероятно няма да се стигне до извършителите. Все пак аз мисля, че дори и купувача на такива стоки, втора употреба е също толкова виновен

Колега съжалявам ...
Призовавам всеки, който има тунинг фарове и/или стопове да бъде на щрек

- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
Пътувах често по работа велико търново - софия
и до белград ходих
преди живях в сащ и винаги съм имал IPod към системата в колата и това е било всичко, и сега беше така, откакто купих Г4-то почти 4 месеца IPod-a не беше слизал от колата като пътувах постояно и в Белград нощува колата преди време и сега имам постояна квартира в софия вече един служебен апартамент и на 2рата нощ паве в джама и всичко аут
и до белград ходих
преди живях в сащ и винаги съм имал IPod към системата в колата и това е било всичко, и сега беше така, откакто купих Г4-то почти 4 месеца IPod-a не беше слизал от колата като пътувах постояно и в Белград нощува колата преди време и сега имам постояна квартира в софия вече един служебен апартамент и на 2рата нощ паве в джама и всичко аут
Върни се в “ОФФ-Топик - други”