R.I.P. Димитър Екимов - Дими
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- zdravko_1986
- Автомобил:
- Двигател:
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
Да почива в Мир.
Много жалко за този човек.
Много жалко за този човек.
Последна промяна от sebastianz55 на Нед 29 юни 2008 20:40, променено общо 1 път.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Простотийте по нашите пътища продължават,боже къде живея в държавата на садо мазо психо болните:roll:
Добре че не е утрепал някой друг.И сега ако някой каже ама не може тъка да се говори или нещо от този род ще кажа само Максим Ставийски.И още много други убити от психопати в автомобили или каращи мотори с 300.НА МЕН МИ СЕ ЖИВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
От началото на месеца 85 души са загинали при пътни инциденти, 806 - са ранените, а с опасност за живота са били 63.

От началото на месеца 85 души са загинали при пътни инциденти, 806 - са ранените, а с опасност за живота са били 63.
Последна промяна от forski на Нед 29 юни 2008 21:58, променено общо 2 пъти.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
ABSOLUT написа:. Моторите са опасна работа, ако се надценяваш и не ги караш с респект.
R.I.P.
Не е така .Моторите вече са много опасни ! Никой не гледа в огледалата за обратно виждане , а моторите се появяват изведнъж.
Карал съм мотоциклет много години , но вече никога няма да се кача освен на полигон или писта.
Само едно леко кривване на автомобила пред теб, отваряне на врата, засичане , удар в огледало те изважда от равновесие и си аут. В този натоварен трафик няма спасение. Изтръпвам като вземат да ми се врат отляво отдясно със скутерите. Аз см обезопасен все пак в ламарината ама те..
Много голям кеф е да караш мощен мотоциклет/ Невероятно е усещането , но е е за България / никой не пази моториста/
Последна промяна от kris11 на Нед 29 юни 2008 22:08, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”