Здравейте колеги ,
днес както шофирах ,оя голф 4 (двигателя ми е 1.4i , 16V) започна странен шум от двигателя. Първо си помислих че съм закачила нещо под колата и го влача по асфалта но двигателя спря.. Пробвах да запаля неколкократно , но без услех. КОгато завътря клщча се чува много странен шум - като сттуржене и изобщо не иска да запали. Пробвахме и с бутане , но не стана. Накрая един позат ме издърпа до вкъщи. Много се притеснявам, защото това ми е първото карене на тази кола - новичка ми е тъкмо си я взех към вкъщи . някои има ли идея от какво може да е и дали не ми е отишул двигателя на кино. Моля препоръчайте и добър сервиз за това ....
помощ! Голф 4 двигателя изгасна както шофирах
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Неприятно...имаш 2 ремъка...единият е отишъл според мен...дано не съм лош пророк, но си ударила клапаните...в никъв случай не върти повече че правиш клапаните на ключ сол...
другия вариант е блокаж заради лошо или липсващо масло....въпреки че датчиците би трябвало да пищят....хмммм
учудва ме това дрънчене....преди да изгасне....ако е задрало някъде....хммм нека по-компетентните се изкажат

другия вариант е блокаж заради лошо или липсващо масло....въпреки че датчиците би трябвало да пищят....хмммм
учудва ме това дрънчене....преди да изгасне....ако е задрало някъде....хммм нека по-компетентните се изкажат

Последна промяна от chefito на Нед 29 юни 2008 21:44, променено общо 1 път.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
mariyajus написа:Уффф, дано да не са ремъците, защото като я взех първо тях сменихме - и двата ми са новички.....смениха ми ги преди два дни в сервиз...
Дайте предложение за добър сервиз, а също и как да отида до там - тя в момента е пред блока и на никъде не мърда ....
ако са ремъците я карай където са ги правили...направи рекламация...баси някоя ролка да е блокирала

маслото сменихте ли?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
mariyajus написа:ама като завъртя ключа и те ремъците се въртят - или това нищо не значи ...
ако може дайте линк или телефона на някой добър майстор или пък да отида в сервиза на голф на околовърстното ? или май имаше в обеля....
тея важните са зад един капак...няма как да ги видиш без да го махнеш...повече не върти...
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”