проблем със захранването на усилвател
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
проблем със захранването на усилвател
днес си свързах усиввателя обаче му подадох 1 захранване(на големите букси "+" и "gnd - ")обаче не тръгна.казаах ми че му трябва двойно захранване.има още две букси и там има + и - .проблема е че трябва ли двата +-а да са на вързани заедно и двата минуса да са заедно.или само плюсовете да са заедно с 1 маса.усилвателя е КАС PS100 на KENWOOD
- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
Не знам къде го намери тва стъпало с 2 минуса... Аз до сега не съм виждал такова.
Втория плюс се нарича "REMOTE" (дистанционен) и се свързва за дистанционния изход на CD-то.
Обикновено това е СИН кабел с БЯЛА линия.
Служи за самото включване и изключване на стъпалото.
И още нещо... Изглежда не разбираш много какво правиш ---> по добре се довери на някой, който разбира! Поне за свързването!
Втория плюс се нарича "REMOTE" (дистанционен) и се свързва за дистанционния изход на CD-то.
И още нещо... Изглежда не разбираш много какво правиш ---> по добре се довери на някой, който разбира! Поне за свързването!
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Pav3l написа:Не знам къде го намери тва стъпало с 2 минуса... Аз до сега не съм виждал такова.
Ето пича ти го е обяснил. синьото кабелче ,от 2-рия + на стъпалото отива на снопа със захранването на сидито ти. Когато изгасиш сидито посредством тази връзка спираш и стъпалото.
- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
POLO PAVLETI написа:... Ето пича ти го е обяснил. синьото кабелче ,от 2-рия + на стъпалото отива на снопа със захранването на сидито ти. Когато изгасиш сидито посредством тази връзка спираш и стъпалото.
Достатъчно CAR-Audio съм навързал до сега и не съм видял още стъпало с 2 минуса, обаче момчето не иска да си върже поне втория + за CD-то или на копче...
А да питам нещо: dj_nako, ти видял ли си изобщо дали работи стъпалото, т.е. дали си го видял да работи преди да го свалиш/вземеш

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”