Защо карате VW
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
Re: 3333
при мене работата бе6е мн по разли4на от някои истории тук! о6те преди да взема така желаната книжка карам кола... от мерак.... след като взех документа нямах кола а и ба6тата не ми дава6е да карам семеината жигулка... ад викам 4е може да забравя как се кара.. ама уви судбата се обади.запо4нах да карам колите на вси4ките ми приятели а насам а натам ти сха кара6 ние 6те пием(понеже имах мн проблеми с алкохола и сега не желая даже да 4уя думата алкохол) и така аз карам те пият 6оу става голямоо. 4естно казано за период от 2 години(да сьбера някои лв за кола) сам карал вси4ко което има двигатрел не сьм карал единствено верижен трактор! една ве4ер едно гадже ми даде да и покарам 4ката...ммм влубиь сев колата! и естествено ре6иь 4е 6те бьдя ТЯ(колата де) и трьгнах ама уви парите не стигнаьа иу така миналото лято запо4нах да тьрся vw 40 или audi a3 4e те са по4ти еднакви... даама пустите пари не стигнаха и др алтернатива бе гол4ара ама 3ка и казах това 6те е но имах и притенции кьм мотор така 4е работат стана досата сложна... отне ми едно лято да си намеря кола но не сьжалявам 4е сьм тьрсил толкова.моята като я видях и сле това докато си я взема не спах 2 дни някои да не вземе да ми я купи и тогава 6тяь да легна болен затова си я капарираь и казах да я скрият да не я гледа никои! от една страна се питам "абе аз маниак ли сьм" за6тото това не е нормално пове4ето познати които имам отиват и хва6тат не6то за у6ите и това е после ьоди се оправяи ама аз не... не желая да ставам роб на колата си... а да си возя задника и колата да ми вьр6и работа... но ако ме накарат да я сменя никога(за марката говорим)
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
- Ivelin_Golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами ето я моята история.....98г. бащата купи една Golf I-1,6D дори спомням парите за онова време 2500лв,а нафтата беше 0,50 еххххххх какви времена бяха тогава
И така това беше първата ни кола дизел която отвози семейството ни 10 години
.Много и се кефех на колицата тогава,на нея се научих да карам и просто ми правеше удоволствие да слушам как трака двигателчето
Така след дълги години каране бащата му навъртя 200 000 км и тази количка остана в главата ми като един невероятно издръжлив и непретенциозен автомобил.И така се стигна до 2005 година когато вече бащата го караше без да има сериозно отношение към него,все пак беше си върнал парите след толкова каране и горката количка изгни до такова положение,че се откъсна задния мост и двигателчето почна да обича маслото на 300 км по 1л.Тогава вече реши че на доброто старо Golf-че му е дошло времето за вторични и си купи друга кола,но не предаде марката VW,защото си взе Jetta
Тогава обаче се обади в мен любовта към колата и взех че си я оправих с мои средства и й дадох нов живот...както можете да видите и вие в гаража
За 2 седмици я направих такава каквото не съм я виждал никога срещу сумата от около 1300 лв.И така покарях я около 2 години,но дойде и нейното време за продаване трябваше да си взема парите от нея докато е рано още.....все пак цените спадат,идват нови коли и така с мъка се разделих с моето Golf-че сега февруари месец за сумата от 1600 лв.
Ето заради тази ми любов към Golf-чето станах фен на тази марка и член на клуба.Сега съм с Vento,но не мисля да изневерявам на марката VW.Следващата придобивка мисля да бъде Bora или Golf IV-1,9 TDI 110 ps.

Ето заради тази ми любов към Golf-чето станах фен на тази марка и член на клуба.Сега съм с Vento,но не мисля да изневерявам на марката VW.Следващата придобивка мисля да бъде Bora или Golf IV-1,9 TDI 110 ps.

- pupi_GTI2.0
- Автомобил:
- Двигател:
Така и така всички фенчета споделят, как са подкарали VW-четата си, и аз да споделя, нали това е темата
Значи аз противно на всеобщото правило, че книжка се взима като имаш кола, изкарах курсовете и взех книжка без да има какво да карам. Дълги години, за малко 8 - 9 да станат, все исках да си имам колица, като винаги сам искала GOLF, ама нещо парите ми липсваха. Е тази година вече успях да се сдобия с Голфче и то не какво да е ами GOLF III GTI 2.0 - най-яката кола на Земята, и сега аз сам най-щастливия и най-барзия човек на Земята
Иначе съм супер заребена за малко tuning, няма да и се отрази зле дори напротив, ще стане още по - уникална, ама с тази заплата дето взимам май ще стане малко по-бавно от колкото ми се иска
айде на всички фенове - лек път и безаварийно -- и това е марката е една VW за предпочитане е да е GOLF

Значи аз противно на всеобщото правило, че книжка се взима като имаш кола, изкарах курсовете и взех книжка без да има какво да карам. Дълги години, за малко 8 - 9 да станат, все исках да си имам колица, като винаги сам искала GOLF, ама нещо парите ми липсваха. Е тази година вече успях да се сдобия с Голфче и то не какво да е ами GOLF III GTI 2.0 - най-яката кола на Земята, и сега аз сам най-щастливия и най-барзия човек на Земята

Иначе съм супер заребена за малко tuning, няма да и се отрази зле дори напротив, ще стане още по - уникална, ама с тази заплата дето взимам май ще стане малко по-бавно от колкото ми се иска

айде на всички фенове - лек път и безаварийно -- и това е марката е една VW за предпочитане е да е GOLF

- zdravko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз бях голям мераклия за Мондео комби 1.8 ТД с климатик, един авто-джамбазин който вкарва от Италия ме мота няколко месеца - уж беше намерил 97-ма идеален за 4000 лв. без ДДС-то (майка ми е инвалид) и как му се вързах 2 месеца да го чакам да го вкара и накрая като го докара ми вдигна цената с 1000 лв. мамицата му, обаче всяко зло за добро, тогава взех да си търся оттук по салоните и вече нямах ограничението 100 к.с. и се оглеждах и за по-мощни и основния избор беше между Рено Еспейс 95-96 и В3 90-92 и...познайте в крайна сметка какво взех
Иначе за 18-те ми години като драйвер не съм минал през много коли - Вартбург 353, Застава ГТ55, Алеко (много доволен!) и сега Пасат.

Иначе за 18-те ми години като драйвер не съм минал през много коли - Вартбург 353, Застава ГТ55, Алеко (много доволен!) и сега Пасат.
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Spasov_G
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей те..... от Spasov_G
Ами съвсем случайно стана при мен с тази наша вече Любима марка , нямах кола и бях в процес на търсене ама не чак до там сериозен , но когато си видях сегашната кола в гаража ми, просто на 5 мин бях сигурен , че тази кола трябва да е моя и така стана,сега след няколко години по късно Фауве и за напред ......
- Miro de la Valcea
- Автомобил:
- Двигател:
Ами а започнах да карам от 17 годишен.Ладилака самара зор колкото може...то не бяха блъскания,фащане пиян...и естествено не може вече та тази година решихме да си вземем кола.Тръгнах за Австрия с мисълта за опел вектра някъде към 2000 година,и също мислех,че е фрашкано с коли.Обиколих над 40 места и нямаше и нямаше.А пасатеца ме гледаше още на 4 или 5тото място дет бях.Но беше със блъсната брония...викам ааа блъсната няя взимам.Обикалях обикалях ...пълно с кочини.На края викам ''връщам се и го взимам''.Леле кат влезнах вътре направо забравих и вектри и боклуци и всичко.Влюбен сам хора казвам ви.Дъртия май иска да го дава ако ни излезне скъп ремонта,но аз се заклевам пред ваз колеги,че ще се върна отново.Не мога да мисля за друга марка.Това кат жена бре.Харесах една и така вече 5 години 

- benzino
- Автомобил: VW Polo 86c
- Двигател: mix
Аз преди имах жигулка на 30 години, която миналата година сдаде багажа и се наложи да се купува нова кола. Бях на кандидат-студентски изпити в София, докато наш'те обикаляха по авто-къщите и търсеха нещо малко и икономично. След като ми свърши изпита ме подбраха от УНСС и ме заведоха до една авто-къща и ми показаха бъдешата кола - VW Polo, черно с лята джанта. Първите ми впечатления не бяха хич хубави и дори по онова време ми беше доста противен модела. Обаче в момента, в който се качих да карам колата установих, че съм бил в грешка. Дребосъка се оказа малко зврче
- не стига, че се оказа че много хубаво вози а и табелката (показваща 75 к.с. за колата) се оказа грешна - 90к.с. В момента, в който стъпих на магистралата осъзнах какъв избор е била направила майка ми
и благодарение на този й избор сега съм маняк на тема Поло и страшно много ми харесва модела!

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Преди баща ми караше 2 Пасата и още от малък съм с тази марка ,но после с голфовете дойде манията... Това за мен е единствената кола.... Научих се да карам на първия Голф 2ка 1.6Д без никакви екстри ,но имаше нещо в него ,което ме караше да го харесвам и да го поддържам и разкрасявам... Следваше една Голф 1чка отново със същия двигател ,която приживя доста ,но главния и замисъл беше за донор на 2ката
2ката и нейния ред дойде за продажба... Следваше дълго лутане за друго VW ,или Голф или Джета(вече бях тотално в сектата) и попаднахме на Джетата от гаража ,която още повече ме вдъхнови и продължавам да си давам парите само за нея(ехх ученически живот ,няма пари за глупости толкова). Следващата кола ще е Голф 1 Кабрио(това е колата за мен, единствена и неповторима) ,но ще е след 2-3години ,заедно с книжката 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”