отправям молба към всички фенове на VW да погледнат този линк и да помислят по въпроса
http://motobox-bg.com/stick/index.html
П.С.пишете мненя

Пазете мотористите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- viksan_passat_3_1.9TDI
- Автомобил:
- Двигател:
Пазете мотористите
Последна промяна от viksan_passat_3_1.9TDI на Пон 30 юни 2008 18:28, променено общо 1 път.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Като идея е хубаво,но надали ще се обърне внимание особено от тези към които е адресирано-абе дано не съм прав,ама...
П.П. Ясно е че всеки участник в движението трябва да пази останалите,но при мотористите е сложно-доста често ми се случва да профучи край мен моторист за част от секундата и ако съм леко по-разсеян може да стане беля защото очевадно не се пазят а разчитат на това другите да ги пазят
П.П. Ясно е че всеки участник в движението трябва да пази останалите,но при мотористите е сложно-доста често ми се случва да профучи край мен моторист за част от секундата и ако съм леко по-разсеян може да стане беля защото очевадно не се пазят а разчитат на това другите да ги пазят

- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
Re: Пазете мотористите
viksan_passat_3_1.9TDI написа:отправям молба към всички фенове на VW да погледнат този линк и да помислят по въпроса
http://motobox-bg.com/stick/index.html
П.С.пишете мненя
Аз отправям молба към всички мото фенове-пичове научете се да мислите докато карате, а не молете другите да ви пазят,щот хората прекалено много ВИ толерират и то не само колегиално като шофьори,еми и от страх(аз примерно кат видя празна глава глава да лети към мене с 200 насирам).Точно онзи ден имах подобна случка не карах аз ама за да предодвратим катрастрофа ние за малко щяхме да се претрепим

Върни се в “ОФФ-Топик - други”