какво се случва по пътищата на БГ
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: какво се случва по пътищата на БГ
nero написа:...
добре, че си се отървал само с това. майната и на джантата, има по-важни неща.
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
maks написа:Ужас...безумие...май докато не се обеси някой нищо няма да се промени...
Това няма как да стане, а дори и да стане, ще са намерят хора, които да отърват провинилия се от бесилото. Съд му е майката - да се съди общината до дупка /куриозно звучи/

Стига сте плакали!
Стига сте плакали! Може джантата да му го е менте?!
Живееме в българия! Който не е свикнал с реалността е свободен да емигрира.
Лично аз съм правил на баница 3 джанти и 5 скъсани гуми но никога не съм се оплаквал защото смисъла е НУЛА!
За съд забрави! Само ще се хвърлиш в приключения и нерви.
Живееме в българия! Който не е свикнал с реалността е свободен да емигрира.
Лично аз съм правил на баница 3 джанти и 5 скъсани гуми но никога не съм се оплаквал защото смисъла е НУЛА!
За съд забрави! Само ще се хвърлиш в приключения и нерви.
:))
... къде ги тези 100 000 души?
Е, прави си изводи! Ток, парно, горива, билетче - левче ....
От народ 200г. поз византийско, 500г. под турско, 50 + 19 социялизъм - нищо не става!
Е, прави си изводи! Ток, парно, горива, билетче - левче ....
От народ 200г. поз византийско, 500г. под турско, 50 + 19 социялизъм - нищо не става!
значи колата е на мой познат, бмв 320 (има няма от месец-внос от холандия, като колата си дойде с тези джанти и гуми)
днес когато ми се обади и ми обясни че липсва половината джанта не му повярвах докато не го видях на живо !
случката се разиграва вчера вечерта. прибира се от софия и на излизане от магистралата попада в участък който днес разбрахме е бил в ремонт ... резултата го виждаме всички.
успяхме да вземем служебна бележка от кат и днес заведохме щета при застрахователите. дали ще платят скоро ще разберем !
до съд с общината май няма да се стигне, макар на мен да ми се иска моя човек си решава
днес когато ми се обади и ми обясни че липсва половината джанта не му повярвах докато не го видях на живо !
случката се разиграва вчера вечерта. прибира се от софия и на излизане от магистралата попада в участък който днес разбрахме е бил в ремонт ... резултата го виждаме всички.
успяхме да вземем служебна бележка от кат и днес заведохме щета при застрахователите. дали ще платят скоро ще разберем !
до съд с общината май няма да се стигне, макар на мен да ми се иска моя човек си решава
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”