Визията на ПОЛО 95- ,въпрос към собствениците?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
ilkomotor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Визията на ПОЛО 95- ,въпрос към собствениците?

Мнениеот ilkomotor » Вто 01 юли 2008 9:18

...въпроса ми е към собствениците на ПОЛО 6N ,харесвате ли си го на външен вид??? -така както излиза заводски?????
-прави ми впечатление че никой не иска да тунингова този модел на ФОЛКСВАГЕН ,за разлика примерно от ГОЛФ2 ,ГОЛФ3, ..явно заводски е направено красиво ....имам впредвид като светлини: СТОПОВЕ ,ФАРОВЕ , МИГАЧИ , и т. н. .....или не е чак толкова масова колата и за това ??? много ще ми е интересно да видя вашите мнения ,
- благодаря предварително на водачите на тази прекрасна колица :!:

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Вто 01 юли 2008 9:53

Каза я и ти :!: :D

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=62303&highlight=

Определено 6N носи на разкрасяване. Но според мен ако е с широките брони (отпред и отзад), с бели мигачи и заводски затъмнените стопове - само едни джанти и окачване му тряват (пък и емблемата на решетката не му стои много добре според мен)

Казвам джанти и окачване ,защото когато е без тях и го погледнеш опред (леко отдолу) според мен е много грозно. Изглежда едно тумбесто такова.....отгоре тясно,посредата широко и отдолу пак тясно. На фона на стандартноата си височина, това за мен е най-голямата му грозотия. А за това защо са малко хората от форума дето си ги тунинговат (все пак не мисля ,че са малко де) според мен е защото по-трудно се намират необходимите неща ,отколкото примрно при голф

Потребителски аватар
pe_aps
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pe_aps » Вто 01 юли 2008 9:55

моето е 96 модел с броните от 2 части дето са,единственото което съм променял е затъмняването на стопове и мигачи и така е още по добре,какво друго да му сменям то си е супер убавец,кат има екстра кинти всеки знае как изглежда 6N тунингован-по-добре от всичките други модели vw на куп,но това е кат има кинти :D :D :D

Потребителски аватар
ilkomotor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ilkomotor » Вто 01 юли 2008 10:18

.... А модела може би е каран и повече от жени,които много-много не се интересуват от разкрасяване на автомобила??? и това е 1- възможност ....а ???
- но поне 6N се наложи в БГ ..като най масовия в сигмента на ПОЛО , старите модели на ПОЛО са в проценти по малко като бройка в сравнение с ГОЛФовете :roll:

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Вто 01 юли 2008 10:34

За жените е едно на ръка ,а другото е ,че средната възраст на собствениците на поло е по-ниска от тази на голф (имаше статистика в нета).А има и още нещо....Нали българина си мисли ,че е беден (може и наистина да е така- неспоря) Наблюдавам един интересен факт на димитровградският пазар....Поло и венто са почти на една цена ,а голфовете с една идея по-евтини. Това си го обеснявам само с факта ,че търсенето на поло е по-голямо ,защото нали всеки млад човек като си купува първата кола и си вика...: "искам нещо малко и икономично да си взема...тепърва си уреждам живота и като имам жена деца ще взема тогава по-голяма кола" Което напрактика предвещава по-бедни шофьори на поло отколкото на голф......

Малеееееееее.това кафе тука ме развалнува и го избих на размишления върху социалните слоеве посещаващи димитровградският пазар. Ако някой модератор сметне ,че се излагам много ,ще го помоля да ми трийне мненйцето

Потребителски аватар
ilkomotor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ilkomotor » Вто 01 юли 2008 10:46

...добро си е мненийцето и ти е много вярно!!! а що ПОЛО-то държи по висока цена си е направо неразбираемо за мен ????

Потребителски аватар
anonimko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonimko » Вто 01 юли 2008 10:51

по-качествено от Голфи :D а голфи под път и над път

Потребителски аватар
N1P0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот N1P0 » Вто 01 юли 2008 10:54

Не може така да обобщаваш базовите модели Поло защото от базов модел до базов и различните версии си има голяма разлика... както с голф който надали е по красив от полото :lol:
Една от причините да не се тунингова е точно защото е малка кола и се кара доста от женски пол. Купува се защото има евтина поддръжка и не е кола за глезене mhihi . Факт е, че малките коли рядко се тунинговат. Но това не спира всеки собественик да направи каквото иска с колата си. Както се вижда във форума не са малко добрите полота.

Потребителски аватар
Tatrata
Автомобил: VW Polo 6N1
Двигател: ABF

Мнениеот Tatrata » Вто 01 юли 2008 11:41

ilkomotor написа:...добро си е мненийцето и ти е много вярно!!! а що ПОЛО-то държи по висока цена си е направо неразбираемо за мен ????

Хубавите (скъпите) VW-та са в малки опаковки :wink:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 01 юли 2008 11:54

ще падне спам тука, колега темата не е за технически раздел

Потребителски аватар
CTaH4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Визията на ПОЛО 95- ,въпрос към собствениците?

Мнениеот CTaH4o » Вто 01 юли 2008 13:02

ilkomotor написа:...въпроса ми е към собствениците на ПОЛО 6N ,харесвате ли си го на външен вид??? -така както излиза заводски?????
-прави ми впечатление че никой не иска да тунингова този модел на ФОЛКСВАГЕН ,за разлика примерно от ГОЛФ2 ,ГОЛФ3, ..явно заводски е направено красиво ....имам впредвид като светлини: СТОПОВЕ ,ФАРОВЕ , МИГАЧИ , и т. н. .....или не е чак толкова масова колата и за това ??? много ще ми е интересно да видя вашите мнения ,
- благодаря предварително на водачите на тази прекрасна колица :!:

ами мога да ти дам няколко простички суми и сам ще си отговориш защо, като 1во съм абсолютно съгласен Anbuch че шофьорите на поло са по-млади
та както казвзх
фарове+ мигачи 420-480лв (за сравнение Г2 - 180лв (с ейджъл даже)
стопове (говорим за хуваби) ~ 400лв (пак за сравнение Г2 ~ 250лв)
странични мигачи (пак хубави (нали ще го правим добре) ~ 50-на лв (ттук цената е доста подобна)
решетка - 50-70 лв (да тук наистина цената за решетката на Г2 е по- висока (и не е случайно))
и ей ти как един сток да го пипнеш лекичко външно и да добие малко по- различен вид
и това са ти "някакви" си 1к (да кажем), които 18-25 год мъж трябва да отдели :roll:
те за това нема мн тунинзи
(ама имаи болни хора дет само у полотата наливат (те си знаят кои са :wink: )

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Сря 02 юли 2008 1:20

С тънки оригинални гуми отзад е даже смешно, отпред е 6-точки но отзад има кво да се барне ако му се намали височината да е по ниска самата кола да стане по спортен тип.

П. П. За тунинга самите коли не са толкова стари че да се почват с тунинг или грим, па и за времето си са модерни още, нема смисал от баране за сега.

Ма едно поло да се преобрази на голф 5 мини нема да откажа.

Потребителски аватар
Волен
Автомобил: 1996 Polo 6N
Двигател: 1H

Re: Визията на ПОЛО 95- ,въпрос към собствениците?

Мнениеот Волен » Сря 02 юли 2008 10:55

CTaH4o написа:(ама имаи болни хора дет само у полотата наливат (те си знаят кои са :wink: )

Има,има :twisted: И точно по тази причина го правя, защото хубавите полота в Бг се броят на пръсти и мисля,че ще се получи нещо доста добро. А защо няма ли? Ами гледам абсолютно всяко поло,с което се размина по улиците:
1) Най-често карано от жена
2) Куриерска количка (разните лютеници и темподобни)
3) Чички над 50 :roll:
4) Момчета (18-25) ама с мисълта че си взели икономична ежедневка,закво да я правят?

Потребителски аватар
ilkomotor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ilkomotor » Сря 02 юли 2008 11:00

....А-ха така е ,особенно жените гладам много ги тегли модела :lol:

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Сря 02 юли 2008 11:01