Като гледам никой не е пробвал за момента,така че явно съм първия и без да пробвам няма да се спра....за начало мисля да пробвам на малките съкла и ако ефекта е добър съм сигурен, че ще ме последвате
Затъмняване на стопове...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ivelin_Golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега нали знаеш че българите сме изобретателни в всяко едно отношение,тъй че не се чуди от къде ми идват такива мисли.....а на мен постоянно ми идват някакви мейжду другото
Като гледам никой не е пробвал за момента,така че явно съм първия и без да пробвам няма да се спра....за начало мисля да пробвам на малките съкла и ако ефекта е добър съм сигурен, че ще ме последвате
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
Ivelin_Golf написа:Колеги аз искам да попитам с този трансперентен спрей дали ще се получи затъмняването на задните странични стъкла и ако става изобщо дали този подход ще бъде благополучен и дълготраен![]()
Благодаря предварително на всички,който са отзивчиви бързо с отговорите си
Идеи трябва да има
Обаче няма да е лошо да пръснеш някакво стъкло (не на колата)да видиш как ще е.Ще ти харесва ли?Дали ще се люпи...(много вероятно),една-две ръце,тестче нещо.
Пробвай(ако не е късно...
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Staali sa perfektno
mod edit: vaskoto1
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Колеги търся бял или сив спрей и никъде не намирам!? Някакви идеи?
Голфа ми е тъмно син, със стандартни структурни, черни брони, големи сиви лети джанти, кристални мигачи на калниците (а си искам оригиналните пръснати в бяло/сиво, отпред блендите и мигачите са бели и смятам да продължа традицията за светло сиви стопове
Но поради липса на друг спрей си взех черен, но още изчаквам да ги боядисвам стоповете.
И няколко въпроса:
-сменяте ли крушките с по-мощни?
-слагате ли цветни крушки, за по-ясен цвят или разчитате на стъклото?
Голфа ми е тъмно син, със стандартни структурни, черни брони, големи сиви лети джанти, кристални мигачи на калниците (а си искам оригиналните пръснати в бяло/сиво, отпред блендите и мигачите са бели и смятам да продължа традицията за светло сиви стопове
И няколко въпроса:
-сменяте ли крушките с по-мощни?
-слагате ли цветни крушки, за по-ясен цвят или разчитате на стъклото?
- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за бяло сив спрей колега.. може да пробваш в офисите където правят боя по поръчка.. отиваш там и ги питаш дали може да ти забъркат боя по каталог и че я искаш за стоповете.. така може да си докараш дори същия цвят като джантите:) за софия вчера видях че има доста такива магазинчета-офиси по бул цар борис!
предполагам че ще стане.. по тоя начин боядисват при тунинговане,стоповете да са същия цвят като колата (примерно)
успех
дано съм ти помогнал
предполагам че ще стане.. по тоя начин боядисват при тунинговане,стоповете да са същия цвят като колата (примерно)
успех
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Колеги, пръснах едни стопчета с черен (ПРОЗРАЧЕН) спрей, с цел затъмняване, но на места останаха леки ивички. Демек, цветът не е толкова хомогенен, колкото на мен ми се иска.
След постигане на желания матов и равномерен цвят, ще пръсна стоповете с гланцов лак.
Че ме чака процедура с още един копмлект...
- С какво да ги полирам, с леко отнемане на боичката, та да е равномерно изглеждащо покритието?
След постигане на желания матов и равномерен цвят, ще пръсна стоповете с гланцов лак.
Че ме чака процедура с още един копмлект...

- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
искам и аз да попитам как да махна тези лайсни от стоповете(баща ми ги залепи) и бих искал да ми помогнете в избора на черен спрей с който искам да ги затъмнявам.Тук има един боядйииски магазин та там продават спрейове черни с гланц та въпросът ми е дали ще се вижда светлина ако нанеса 2 слоя като имате предвид че спрея е доста плътен
това са изкуствените лайсни
това са изкуствените лайсни
- xaxo666
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Затъмняване на стопове...
Реших да събудя малко темата с моите Стопове

Последна промяна от xaxo666 на Пон 02 ное 2009 18:59, променено общо 2 пъти.