Проблем с компресията!!!!-Продължението!!!!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
momo 1
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с компресията!!!!

Мнениеот momo 1 » Сря 04 яну 2006 12:21

feb написа:
Golf 3 1.8 написа:...в вторник вечерта с пет човека в колата и наполовина пълен резервоар на цариградско колата не можа да вдигне повече от 200 ...

spam и после защо голфа е толкова мразен ........

дали нагара по клапаните не прави проблем при измерване на компресията а..

Потребителски аватар
Golf 3 1.8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf 3 1.8 » Сря 04 яну 2006 22:58

Rumen_K написа:кога я купи тая кола, че аз преди година някъде щях да взимам една такава - кожа и климатроник от един пич дето си взел ауди и я продаваше. В Юнитрейд измериха компресията и третия цилиндър даде много ниска та я отказах. та ако е същата ми е интересно как може да дава ниска компресия на 3-ти ако е ОК.

Не взех я нов внос от една авто къща на "приятел" и нямаше номера та нямаше как да я вида в кво състояние е.Ебаси приятела нема що.No в интерес на истината не мога да си обясня как се получи тва с компресията щот в единя сервиз даде 6 на трети ,а след тва като отидох преди да я отворят беше 11 :shock още се чудя как стана тва ама его факт е!А иначе нито счупени сегменти имаше нито цилиндрите бяха надрани :?

Потребителски аватар
Golf 3 1.8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf 3 1.8 » Сря 04 яну 2006 23:01

Е тва беше 5 сутринта колега кво общо има с тва че е мразен?

Breyton
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Breyton » Чет 05 яну 2006 10:22

Rumen_K написа:кога я купи тая кола, че аз преди година някъде щях да взимам една такава - кожа и климатроник от един пич дето си взел ауди и я продаваше. В Юнитрейд измериха компресията и третия цилиндър даде много ниска та я отказах. та ако е същата ми е интересно как може да дава ниска компресия на 3-ти ако е ОК.

Най-вероятно са се съвпаднали ключовете на сегментите при замерването или ако са били спечени са отпуснали след като са наляли масло в цилиндъра.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 05 яну 2006 13:54

Най-вероятно са се съвпаднали ключовете на сегментите при замерването или ако са били спечени са отпуснали след като са наляли масло в цилиндъра.[/quote]
Или са му сипали на цилиндъра газ за горене за отпускане на спеченото . Докато закара колата до сервиза и да са му сипали масло в цилиндъра го е изгорил или изхвърлил в ауспуха.

Потребителски аватар
Golf 3 1.8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf 3 1.8 » Пет 06 яну 2006 3:41

Абе не знам от кво е ама знам че съм с нови сегменти и трябва да се лети сега :?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”