помощ! Голф 4 двигателя изгасна както шофирах

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Вто 01 юли 2008 9:40

някои имаме и по-лоши преживявания...не е за успокоение,но все пак...
първия път скъсах ангренаж на Тракия след Ихтиман...е поне беше минала почти 40 000км-калпав ремък-два криви клапана САМО
втория път скъсах ангренаж на влизане в София от Тракия, на няма и 10 000км-беше Flenor :)-от "дорби майстори-приятели"-4 криви клапана
третия път -онзи ден-скъсах ангренаж в Пловдив, след няма и 1000км-както си спрях на един светофар :)
ремъка е читав, този път, майсторите също, но аз изглупях, защото не им казах да сменят и ролките, които са сменяни миналото лято от предишните нещастници и са на 10-на хиляди км...
и понеже сменях превантивно и на АДР-а ремъци и ролки...ми настръхва косата и съм обяснила, че ако и с него ми се случи, "майстора" ше живее, ама трудно
баси скапаняците

Потребителски аватар
nikiangel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

re

Мнениеот nikiangel » Вто 01 юли 2008 9:43

VeilSide написа:Обади се на някой от форумните майстори - Никси или Ваското

Клубните майстори
а насочете момата на някъде.
Дайте и някакъв съвет ли де да знам и аз
Всички знаете какво е новата ти колица да се счупи.
Не е въпроса да и я направите без пари просто даже да и пишете и да и оставите телефон и да и съдействате като я приемете по бързо пак е нещо.

Нали сме клуб пък тя е жена на която колицата се е счупила веднага като я е взела
ударете по едно рамо кой както може.

Потребителски аватар
Gal

Мнениеот Gal » Вто 01 юли 2008 9:45

аз мога да попитам на едно място, ако клубните са заети...

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Вто 01 юли 2008 9:51

Дам кофти ралта. А да питам какво ти сменяха в Русе и за какви пари, щото доста работи се сменяват при обслужването на тези мотори?

Понеже гледам че повече пишеш отколкото четеш -> ОБЪРНИ СЕ КЪМ НИКСИ ИЛИ ВАСКОТО1 ЗА ПРЕПОРЪКИ И ЕВЕНТУАЛЕН РЕМОНТ!!!
Да няма след известно време тема -> "не ходете във ВИП сервиз"..... ььььь щото има вече такива
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=81951
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=95831

Потребителски аватар
security_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот security_g » Вто 01 юли 2008 9:53

Gal написа:аз мога да попитам на едно място, ако клубните са заети...

ебах му майката те са та расипали с тия ремаци !!!!!!!!!!

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Вто 01 юли 2008 9:56

security_g написа:
Gal написа:...

ебах му майката те са та расипали с тия ремаци !!!!!!!!!!

Старите хора казват че човек си пати от главата или от жената. Ама при ГАЛ не е от жената мисля :ihihih:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 01 юли 2008 9:59

няма ли някой мил колега да я издърпа вечер по късно до накой клубен майстор? предполагам момичето ще плати разхода за бензин и ще почерпи за евентуалната амортизация на съединител :idea:

Потребителски аватар
nikiangel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nikiangel » Вто 01 юли 2008 10:11

chefito написа:няма ли някой мил колега да я издърпа вечер по късно до накой клубен майстор? предполагам момичето ще плати разхода за бензин и ще почерпи за евентуалната амортизация на съединител :idea:

Е той ще я издърпа ама нали майстора трябва да я очаква ...

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 01 юли 2008 10:14

nikiangel написа:
chefito написа:няма ли някой мил колега да я издърпа вечер по късно до накой клубен майстор? предполагам момичето ще плати разхода за бензин и ще почерпи за евентуалната амортизация на съединител :idea:

Е той ще я издърпа ама нали майстора трябва да я очаква ...

ами значи очакваме включване от никси или васко... :idea: ако имат желание и съответно време да драснат :roll: момичето си е напатило...стига и толкова...

Потребителски аватар
Gal

Мнениеот Gal » Вто 01 юли 2008 10:28

a по-скоро да драсне и на двамата лични, че може да нямат време да четат всички теми...
ако трябва и аз ще я дръпна до някой

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Вто 01 юли 2008 23:02

Gal написа:a по-скоро да драсне и на двамата лични, че може да нямат време да четат всички теми...

Колеги ако мислите, че ни остава време да четем всички теми и т.н. - е не е баш така. За Васето не знам, но аз не смогвам особено в техничските. В техническите вече даже избягвам да чета много много защото има такива глупости на места че ме е срам че са в този форум.
Също така затова ни висят телефоните в сервизи за да може човек да се свърже с нас когато има проблем или някакво питане .
Колежката днес ми звънна и си поговорихме. Тя ми цитира част от думите на човека от Вип Сервиза от които останах потресен - колко мъка има по тоя свят. Нямах възможност да правя колата тази седмица, но ми стана много кофти и си поразместих графика, така че утре ще е при мен колата и ще се види какво и защо е станало. Уредил съм и пътна помощ да я прекара до мен.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 01 юли 2008 23:12

°niksi° написа:
Gal написа:a по-скоро да драсне и на двамата лични, че може да нямат време да четат всички теми...

Колеги ако мислите, че ни остава време да четем всички теми и т.н. - е не е баш така. За Васето не знам, но аз не смогвам особено в техничските. В техническите вече даже избягвам да чета много много защото има такива глупости на места че ме е срам че са в този форум.
Също така затова ни висят телефоните в сервизи за да може човек да се свърже с нас когато има проблем или някакво питане .
Колежката днес ми звънна и си поговорихме. Тя ми цитира част от думите на човека от Вип Сервиза от които останах потресен - колко мъка има по тоя свят. Нямах възможност да правя колата тази седмица, но ми стана много кофти и си поразместих графика, така че утре ще е при мен колата и ще се види какво и защо е станало. Уредил съм и пътна помощ да я прекара до мен.
както винаги на място :kef: :kef: Ники

Галке,после да споделиш добре ли е минала операцията,макар че аз знам отговора :011: :011: :011:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Вто 01 юли 2008 23:25

LILO&STICH написа:Галке,после да споделиш добре ли е минала операцията,макар че аз знам отговора :011: :011: :011:

Баце обърка нещата малко. Колежката с проблемната кола е друга.

Потребителски аватар
Gal

Мнениеот Gal » Сря 02 юли 2008 8:28

°niksi° написа:
LILO&STICH написа:Галке,после да споделиш добре ли е минала операцията,макар че аз знам отговора :011: :011: :011:

Баце обърка нещата малко. Колежката с проблемната кола е друга.

не е
и мойта е проблемна, ама вече е дръпната :) :wink:

Потребителски аватар
nikiangel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

re

Мнениеот nikiangel » Сря 02 юли 2008 9:02

°niksi° написа:

не те познавам лично (познавам само ваското)

но постъпката ти заслужава възхищение

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”