Тъй като съм лаик по отношение на колите, а имам проблеми с колата, които не мога да реша сам, ми се щеше да питам дали можете да ми дадете инфо/координати на читав сервиз или майстор в София, в който могат да ми оправят известно количество 'козметични' проблеми по Голф 2-ката дето карам?
Проблемите, които искам да видят на първо време са:
- механизма за пръскане на течност на стъклото - двигателя и маркучите са ми здрави, тъй като ги гледаха скоро - проблема е някъде в електрическата част явно...
- да ми сложат дясно огледало - самия корпус на огледалото си стои със поставката, просто самото стъкло липсва
На първо време това ми стига. Ако имате някакви идеи колко ориентировъчно би струвал такъв ремонт, бих се радвал да чуя.
Мерси предварително
Проблем...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ЗАщо не пробваш по-лесният вариант:
1. Провери бушоните на моторчето.. доколкото разбирам дърпаш лостчето, и няма шум няма нищо, само чистачките въртят?
2. ЗА огледало, отиваш на симеон, и питаш в 5 магазина и лесно се сменя с една отверка .. то е на щипки...
Гледай огледалото да е с пластмаста направо, махаш старото и щракваш новото.
НЕ вземай от тези българските огледала!!!!!!! ще се утрепаш някъде с тях!!!
Всъщност ти искаше сервизи! са няма да те правя майстор ако не щеш
http://forum.vwclub.bg/viewforum.php?f=13
обърни внимание на Ваското1, и на Никси ... това са хора допринесли, и продължаващи да допринасят за здравето на повечето таратайки тук...
1. Провери бушоните на моторчето.. доколкото разбирам дърпаш лостчето, и няма шум няма нищо, само чистачките въртят?
2. ЗА огледало, отиваш на симеон, и питаш в 5 магазина и лесно се сменя с една отверка .. то е на щипки...
Гледай огледалото да е с пластмаста направо, махаш старото и щракваш новото.
НЕ вземай от тези българските огледала!!!!!!! ще се утрепаш някъде с тях!!!
Всъщност ти искаше сервизи! са няма да те правя майстор ако не щеш

http://forum.vwclub.bg/viewforum.php?f=13
обърни внимание на Ваското1, и на Никси ... това са хора допринесли, и продължаващи да допринасят за здравето на повечето таратайки тук...
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем...
minimalistic написа:- механизма за пръскане на течност на стъклото - двигателя и маркучите са ми здрави, тъй като ги гледаха скоро - проблема е някъде в електрическата част явно...
Да не ти са запушени самите пръскалки? Аз имах същия проблем с пръскалките от шофьорската страна. С една игличка или телбод пробвай да ги почистиш, при мен свърши работа.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”