Компресията излезе 13-13,5 само на 3ти беше малко под 13, туи ни било проблем. В аутодата пише compression pressure 7-12
откакто е моя е правен един шлайф на главата , щото сега е на 300000, а я взех на 150000 уш реални км, може да има и още:))......мисълта ми е, 4е компресията май излезе идеална,
ако някой има инфо, каква точно трябва да е да каже
Изгасена на 1-ва, по надолнище..и мърда на тласъци!!!!
- Djelebov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tinko написа:Бая шлайф е видяла тая глава за да згъсти така....
Ръчна така и не разбрах дали имаш и дали функционира ако не с гумата към бордюра....
или само на равно:))) , с ръ4ната и с паркирането няма проблеми, аз се притеснявах да няма с двигателя ..уш няма .... благодаря на вси4ки за мненията и акълите
- Djelebov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tinko написа:Djelebov написа:Tinko написа:Бая шлайф е видяла тая глава за да згъсти така....
Ръчна така и не разбрах дали имаш и дали функционира ако не с гумата към бордюра....
или само на равно
Аз имам навика винаги да я ръцкам! Поне 2 зъба....
аз оби4ам да я ръцкам в завой и затова при паркиране гледам да не я хабя ама ще се налага ве4е
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Djelebov написа:Tinko написа:Djelebov написа:Tinko написа:Бая шлайф е видяла тая глава за да згъсти така....
или само на равно
Аз имам навика винаги да я ръцкам! Поне 2 зъба....
аз оби4ам да я ръцкам в завой и затова при паркиране гледам да не я хабя ама ще се налага ве4е
Ти на место не я хабиш, в завоя има по голяма вероятност да скръцкаш нещо, особенно ако е барабан, там накладките не са пригодени за това и се прегряват, а след това следва отлепяне на феродото от накладката.... При дисковете е по здраво, но все пак внимавай с ръцкането в завойте...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”