Въпрос за стая в КАТ

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот luciuz » Чет 12 юни 2008 13:20

Marto0 написа:
luciuz написа:Ще отида и ще си платя каквото е там. Надявам се не съм направил някоя глупост да ми вземат книжката чак:)

От януари едва ли ще можеш да си спомниш, какво си направил, но ако е за взимане на книжка сигурно щеше да го помниш. Да си минавал някъде на червено или да си карал много бързо?

аз не минавам на червено никога, часа е 9:32, аз към 8:15 вече съм в офиса. Явно съм излязъл на среща някъде и това което ми е върти е да съм вдигнал телефона без хендсфри или например ми се е случвало да направя обратен на Драган Цанков ако съм се забил в задръстване...

Може и скорост да съм превишил, но в 9 и половина не се сещам за много места, където можеш да го направиш...

Иначе регистрацията ми е при нашите, те са получили писмото в запечатан плик в пощенската кутия, никой не се е разписвал.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 12 юни 2008 15:21

luciuz написа:
Marto0 написа:
luciuz написа:Ще отида и ще си платя каквото е там. Надявам се не съм направил някоя глупост да ми вземат книжката чак:)

От януари едва ли ще можеш да си спомниш, какво си направил, но ако е за взимане на книжка сигурно щеше да го помниш. Да си минавал някъде на червено или да си карал много бързо?

аз не минавам на червено никога, часа е 9:32, аз към 8:15 вече съм в офиса. Явно съм излязъл на среща някъде и това което ми е върти е да съм вдигнал телефона без хендсфри или например ми се е случвало да направя обратен на Драган Цанков ако съм се забил в задръстване...

Може и скорост да съм превишил, но в 9 и половина не се сещам за много места, където можеш да го направиш...

Иначе регистрацията ми е при нашите, те са получили писмото в запечатан плик в пощенската кутия, никой не се е разписвал.

в случай че никои никъде не се е разписвал и е взето от пощенската кутия , НЕ си длъжен да ходиш , просто не си го получил и толкова.

Потребителски аватар
empaher
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот empaher » Чет 12 юни 2008 16:05

вчера бях в кат да си върна книжката за 1 месец и мисля ,че точно това гише 21 е за сниманите с камера нарушения....

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 12 юни 2008 16:55

luciuz, можеш да не ходиш, но ако някога ти се наложи да отидеш в КАТ за нещо, това ще те чака... доста е неприятно.

Най-добрия вариант е да отидеш и да кажеш, че някой друг е карал колата по това време :idea:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 12 юни 2008 16:57

Vlad777 написа:luciuz, можеш да не ходиш, но ако някога ти се наложи да отидеш в КАТ за нещо, това ще те чака... доста е неприятно.

Най-добрия вариант е да отидеш и да кажеш, че някой друг е карал колата по това време :idea:

и тогава искат 3 имена, адреси и пишат на него
па после се съди че не мое се пише така, без да са те видели и проверили лично

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 12 юни 2008 16:58

После той мое каже, че и той не е бил и така...

Потребителски аватар
orange!
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос за стая в КАТ

Мнениеот orange! » Сря 02 юли 2008 17:57

luciuz написа:Някой знае ли стая 21 в КАТ за какво е?

Имам призовка да се отида там и се чудя какво съм направил:)

Доста старо - от 21 януари.

В крайна сметка - яви ли се и какво стана ?

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 03 юли 2008 17:48

Недей ходи. От януари до юли много вода изтече. Не си получавал нищо / а и никъде няма подпис твой за получил/ . ЮЗа тзои период би трябвало да получиш 2 ра покана а нямаш такава.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”