Въпрос за поло 1,6 75кс.-96г.
-
Anio-Mamata
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за поло 1,6 75кс.-96г.
Здравеите колеги,от много скоро карам такова поло и искам да ви помоля за малко информация за колата-какав е кода на двигатела,ел-инжекцион ли е и други такива за колата.Единстжените ми оплаквания засега са много леко колебание на оборотите на празен ход,по4ти не се усеща и разхода-градско го докарвам до кам 10 с по сериозно каране а изван града с около 140 ми дава8-9 на 100.Нормален ли е този разход за този мотор.Благодаря ви предварително.
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос за поло 1,6 75кс.-96г.
Anio-Mamata написа:Здравеите колеги,от много скоро карам такова поло и искам да ви помоля за малко информация за колата-какав е кода на двигатела,ел-инжекцион ли е и други такива за колата.Единстжените ми оплаквания засега са много леко колебание на оборотите на празен ход,по4ти не се усеща и разхода-градско го докарвам до кам 10 с по сериозно каране а изван града с около 140 ми дава8-9 на 100.Нормален ли е този разход за този мотор.Благодаря ви предварително.
Кода ти го пише в големия талон а разхода не е на добре....

- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Anio-Mamata написа:Здравеите колеги,от много скоро карам такова поло и искам да ви помоля за малко информация за колата-какав е кода на двигатела,ел-инжекцион ли е и други такива за колата.Единстжените ми оплаквания засега са много леко колебание на оборотите на празен ход,по4ти не се усеща и разхода-градско го докарвам до кам 10 с по сериозно каране а изван града с около 140 ми дава8-9 на 100.Нормален ли е този разход за този мотор.Благодаря ви предварително.
Да нормален е
-
Anio-Mamata
- Автомобил:
- Двигател:
Tinko написа:Anio-Mamata написа:Здравеите колеги,от много скоро карам такова поло и искам да ви помоля за малко информация за колата-какав е кода на двигатела,ел-инжекцион ли е и други такива за колата.Единстжените ми оплаквания засега са много леко колебание на оборотите на празен ход,по4ти не се усеща и разхода-градско го докарвам до кам 10 с по сериозно каране а изван града с около 140 ми дава8-9 на 100.Нормален ли е този разход за този мотор.Благодаря ви предварително.
Кода ти го пише в големия талон а разхода не е на добре....
знам 4е го пише в големия талон ама тои не е в мен е затова незнам какав е кода на двигателя.Според мен разхода може да е и по малак но щом казвате 4е е добре макар 4е други казват 4е не е добре.Как да по4истя замарсен дросел.Моля вси4ки колеги които карат тоси двигател или някав друг да ми дадат малко савети.Благодаря за топлото посрещане-поздрави на вси4ки
-
Anio-Mamata
- Автомобил:
- Двигател:
Bobi_S13 написа:развиваш кутията на въздушния филтър, разкачаш голямата тръба която излиза от кутията и я махаш. отдолу ще видиш 2-ве клапи(дросела). Леко отваряш една по една и със сух парцал обираш стените докадето стигаш като гледаш да не останат парчета от парцала вътре. После обратното и така.
Мерси колега дано успея да се справя,дано наистина да е от това.Някои слагал ли е на този двигател спортен филтар,вдига ли разхода?
- gogo8012
- Автомобил:
- Двигател:
Колега аз карам поло 1.6 75к 96-та и кода на мотора е АЕЕ.разхода при каране извънградско със 110 е около 6 ако го карам със 120-140 ска4а на 9-10
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Най вероятно двигателя ти е с код АЕЕ.играенето на оборотите разбра как се оправя с чистене
Разхода градско не трябва да ти е по-висок от 10/100,извънградско с нормално каране 90-100 трябва да ти е под 6 (моя че е с по-тежко купе и баници 205/17 държи 6/100,при теб трбва да е по-малък).
Ако си решил да слагаш газ си за газ.инжекцион понеже двигателчето е с пластмасови тръби
Това се сещам за сега
Разхода градско не трябва да ти е по-висок от 10/100,извънградско с нормално каране 90-100 трябва да ти е под 6 (моя че е с по-тежко купе и баници 205/17 държи 6/100,при теб трбва да е по-малък).
Ако си решил да слагаш газ си за газ.инжекцион понеже двигателчето е с пластмасови тръби
Това се сещам за сега
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
темата е от 2008г.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”