давате ли бакшиши на БЕНЗИНОСТ. като ви измият стъклата?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
хъ добре че извадихте темата, че я бях забравил
Вчера отивам на Лукойл-младост 4, дойде едно момче, казах му колко и какво, той сложи пистолета и отиде за четката. Аз влязох вътре да платя. Бая се забави зареждането, явно помпата им беше скапана, та се разходих вътре. Като платих и излязох си приготвих 2 лв, защото всички вдигнати стъкла на колата бяха лъснати перфектно. Момчето обаче така и не го видях..
Учудих се, че този път ми обърнаха внимание, да не е някой от форума?

Вчера отивам на Лукойл-младост 4, дойде едно момче, казах му колко и какво, той сложи пистолета и отиде за четката. Аз влязох вътре да платя. Бая се забави зареждането, явно помпата им беше скапана, та се разходих вътре. Като платих и излязох си приготвих 2 лв, защото всички вдигнати стъкла на колата бяха лъснати перфектно. Момчето обаче така и не го видях..

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ISRalien написа:хъ добре че извадихте темата, че я бях забравил
Хахахаха ясно.....
Джетата паркирана не я ли видя...
Принципно ако имам повечко стотинки давам....
Последна промяна от Tinko на Сря 02 юли 2008 17:13, променено общо 1 път.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
bobo7 написа:aз бях
Ааааа що не викаш

П.П. Ако бях на твое място не бих се доближил толкова близо до голфа, имах чувството, че се развива нов биологичен вид на тавана

Tinko написа:Хахахаха ясно.....
Джетата паркирана не я ли видя...
Коя джета?
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
leido написа:Vizor написа:Не.. това му е работата...
Точно кратко и ясно.
99.9 % съм сигурен ,че не им е задължение. А преди 8 години като бях точно такъв в София ,100% небеше. Разберете ,че ви мият стъклата ,само защото се надяват на бакшиш. Рано или късно ще ви запомнят и сами ще си миете прозорците.
- leido
- Автомобил:
- Двигател:
Anbuch написа:leido написа:Vizor написа:Не.. това му е работата...
Точно кратко и ясно.
99.9 % съм сигурен ,че не им е задължение. А преди 8 години като бях точно такъв в София ,100% небеше. Разберете ,че ви мият стъклата ,само защото се надяват на бакшиш. Рано или късно ще ви запомнят и сами ще си миете прозорците.
Преди няколко месеца, на Лукойла на Пещерско(като излизаш от ляво) момчето ми каза оставете на мен това ми е работата, за това ми плащат. Аз му отвърна Благодаря, но на мен не ми пречи аз да си ги измия.Приятна вечер и толкова.
ПП. Може собственика на тази бензиностанция да ги задължава, а на всички останали не.

Anbuch написа:leido написа:Vizor написа:Не.. това му е работата...
Точно кратко и ясно.
99.9 % съм сигурен ,че не им е задължение.
Бил съм зам. управител в Шел преди 9 г....
мога да ти кажа със 100% сигурност ,
че ИМ Е задължение на форт корта/момчетата от вън/,
да мият стъклата на автомобилите,
да питат за маслото и
да проверяват налягането на гумите...
Мързи ги яко

- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Е па точно тогава , на Шел Сливница,Шел Надежда и Шел Ломско шосе - имаше хиляда задължения ,но не и миене на стъкла. Всеки месец минава таен клиент (проверяващият) и ако не му предложиш да му провериш маслото,,да се усмихнеш,да носиш табелка,да си с чиста униформа ,да си обръснат ,да му предложиш Випаулър и тем подобни..... ти резваха от заплатата по 5 лв на всяко от гореупоменатите ( 120 лв беше тя тогава ,а те осигуряваха на минималната която беше 80 лв) , но никой не е бил санкциониран за това ,че не си му измил прозореца. Санкция има ,само ако клиента те помоли ,а ти му откажеш. А тези тайни клиенти обикалят всичите Шелове и правилата са еднакви навсякъде. Друг е въпроса ,ако вие сте им го добвали като задължение това (гърчили сте ги завалийчетата
)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”