абе аз немога да свиря обаче много искам да се науча на Акордеон и на Синтезатор.
Понякога като се събираме да попииваме вземам един малък акордеон и я почвам,обаче като свършя кокошките в махалата не снасят една седмица.
доста години свирих на бас китара,имахме група NO WAY OUT, ,hard core,свирихме доста по концерти,записахме и албум-ама на кой му остава време!ееех колко хубаво беше....... налегна ме една носталгия......
Ооох...........Китарист съм.При мен обаче това вече се превърна в диагноза.Не се занимавам професионално,но страшно много обичам тежкият метален саунд!
Пиано (имам едно 2ро и едно 3то място от конкурси за пианисти), класическа китара само 3 години и народни танци, които ми все още ми подпомагат бюджета доста добре:wink:
Колега Слави Славов умееш ли киучеци, хора, да свириш на акордеон ко зема да си купя един синтизатор да идвам да ме учиш на акорди и трилери прави обратни и др. А.
П. П. Ше пийм и ше се учим, пък как свиря кат пийна малииии пръстите сами отиват дет трябва.
Какъв стил ще отива на VW?Нещо черно..с як бийт още отсега казвам че аз ще съм вокал ..от Хубава си моя горо до Мерилин Менсън и Еми Лий Шегата настрана обичам да свиря на пиано по скоро авторски изпълнения повече ми се отдават