Аз марката Магнат не бих я наредил до тези две гореспоменати марки. Магнат да оди да воюва в по долния клас ......да не се бута при мужду шамалрите на големите. Лично мнение.
Иначе по темата аз лично бих избрал този който по ми харесва на звук и който по добре ще пасне на останалата част от "музиката". Вкрая на краищата няма да ходя с табелата с ТТДанните им на врата.
Pioneer TS-W306DVC vs Hertz ES 300 D
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 15:55, променено общо 1 път.
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
inoi написа:... ама Пайнера май и той е такъв - с двойна бубина или двувамотков - DUAL VOICE.

Toчно така!
И още нещо - ако съотношението на чувствителностите на двата говорителя е такова (8dB) - херца ще свири със същото звуково налягане като пайнера при около 4-5 пъти по-малка подадена електрическа мощност (принципно). И чувствителностите ги смятайте поне с 1-2-3dB по-малки.
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля че е най добре да ги чуеш как свират в кутия подходяща за тях, и тогава да избереш кой от двата ти харесва повече. Ако идваш на срещата ще ти пусна Пайнера да го чуеш как свири ,въпреки че е във временна кутия която не е за него.Много голямо значение има и как ще бъде поставен говорителя и в каква кутия, така че няма кво да ги сравняваме тези 2 баса. 

- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
има само един бас,който се познава със затворени очи-и това е 306с
просто не го хващат никви настройки
без значение колко са скъпи стъпалото и плеара които го захранват-той просто си "думка"-дори и на джаз
херц ес 300 за парите си е просто пирфектин-само треа да се внимава с мощноста която му се подава-да не е повече от 250вт!предимство му е и малкия обем в който свири добре/25лтр-затворен,34лтр с фазо/

херц ес 300 за парите си е просто пирфектин-само треа да се внимава с мощноста която му се подава-да не е повече от 250вт!предимство му е и малкия обем в който свири добре/25лтр-затворен,34лтр с фазо/
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”