Какви са размерите и обема на бандпас за Pioneer TS-W 307d2
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
Какви са размерите и обема на бандпас за Pioneer TS-W 307d2
Та значи от кутия отворен обем съм решил да премина на кутия тип бандпасс но не знам какъв трябва да е обема според производителя.В интернет сайт-а на пайнер имаше ръководство но нещо не мога да го отварям.преди съм го отварял и от там взех обема и так изчислих размерите за сегашната ми кутия.Айде ако някой колега го има ръководството с обемите на кутиите зададени от пайнер в формат .pdf да го качи някаде или просто да даде директния линк към сайт-а че немога да го намеря в сайт-а на пайнер.
- d.borimirov
- Автомобил: MK3_ABF
- Двигател:
Re: Какви са размерите и обема на бандпас за Pioneer TS-W 30
dj_nako написа:Та значи от кутия отворен обем съм решил да премина на кутия тип бандпасс но не знам какъв трябва да е обема според производителя.В интернет сайт-а на пайнер имаше ръководство но нещо не мога да го отварям.преди съм го отварял и от там взех обема и так изчислих размерите за сегашната ми кутия.Айде ако някой колега го има ръководството с обемите на кутиите зададени от пайнер в формат .pdf да го качи някаде или просто да даде директния линк към сайт-а че немога да го намеря в сайт-а на пайнер.
такмо си разглеждам кутията от този говорител и пише:
минималния обем е 19.8 и на двете секции, 25.5 е средния обем (пак е равнен и за двете секции) и максималния обем е 31.1 и за двете
- d.borimirov
- Автомобил: MK3_ABF
- Двигател:
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
здравеи
колега има решение има една програма BassBox 6 там пишеш колко е диаметара на говорителя там ин4ове а ти си я драпни от www.data.bg има я 100% съм сигурен а ти ще я разу4иш на мен все не ми остава време 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”