я вземи да заредиш повечко от този чай, че да има и за колегите от форума аз се нареждам на опашката ... (само да не се окаже незаконен нещо ... защото и коката има подобен ефект)
Да кафето сутрин е много важно-веднъж пропуснах и ми се случи кошмар.....Та к,ва е случката:Трябваше да ходя на лекции,но до 4 сутринта вилняхме из Студентски град и кой ли дявол ме кара да се прибирам до нас да се бръсна и от там да ходя в УНСС не знам!Бакшиша бе така любезен да ме крепи по стълбите към входа,та като и да е....преди да се бръсна решавам да си мия зъбите-взимам тубичката слагам обилно на четката за зъби и почва едно търкане,по едно време отварям очи и виждам в огледалото-Пяна пяна и пак пяна-вместо паста съм сложил крем за бръснене NIVEA! Орбит Уинтърфреш ряпа да яде до следобед бях със свеж дъх lol Извод:Пийте двойно късо сутрин,особено след тежки нощи!
хе хе хе
всеки си има историй смешни , а нема да питам дали некой се е бръснал след зверско къркане ...........
и сега по темата , аз и пия кафенце , че даже и сок портокал ,(като по филмите ), сутрин пресата , кафето , и сокчето , ех живот ко да прайш,
ама не ми действа мнооо мноо ,
както каза Sir T , ставам и мога да карам , е само дето не е за 2 мин, ама една шепа студена вода и съм
И аз с кафето съм същата работа !!!
Сутрин не си ли пия кафето и съм като зомби !! Ходя и спя !!
А и най-важното кафето ми действа като катализатор !! Пия си първото и отивам да си чета весн9ика в .....