Проблем с чипове!
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Zinoto написа:Аз съм специалист по отстраняване на белия пушек, а черния понякога е по-лесен, поне за диагностициране.
в случая си нямаш и наи-малка представа за какво става на вьпрос
единствения човек дет може да ти помогне е извьн бьлгария които ти е взел парите
всеки друг би ти продал нови чипове защото труда не си заслужава парите
аз мога да ти го направя не ми е никакво предизвикателство
надявам се до края на месеца да отвори врати'' RACE AND SHOP'' Карлово и всеки да може да тества продуктите ни
успех
-
- Автомобил:
- Двигател:
ifidik написа:Zinoto написа:Аз съм специалистби ли споделил от кога правиш коли и от кога имаш ваг-ком
Колегата, ако не си разбрал да ти кажа, че по принцип не правя коли. Имам си други занимания от които изкарвам достатъчно пари всеки месец,
ваг-ком имам от една година и си служа успешно с него. Знам, че за един сервиз не е най-професионалното средство, но аз и нямам амбиции да имам сервиз. Признавам си също, че помагам на себе си, на други колеги и сътруднича на един добър майстор. А това какво точно правя за да отстраня даден пушек не би трябвало да обяснявам на професионалисти като вас. Ако искате да организираме обмяна на опит?!?
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Zinoto написа:......
Е в такъв случай и аз съм специалист

П.С. Има колеги които се занимават(супер успешно и професионално) с поправка на коли от години и са поправили стотици коли(а и са помогнали на още толкова дистанционно по тел. или с писане открито в Форума но никога не съм ги видял да напишат аз съм специалист-може би скромничат

- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Zinoto написа:Ако искате да организираме обмяна на опит?!?
аз искам обмяна на обед
ма сега сьм на диета
не искам да спамя но от предишното ти мнение поне на мен ми стана ясно че ама вьобще не ти е ясно за какво става на вьпрос
за ваг-кома винаги ми е било интересно какво има в инструменти на 21 ви канал дали може да ме насочиш малко
колега слагаи спортен филтьр и яко гас да се изчисти пушилката
-
- Автомобил:
- Двигател:
Vanich написа:niks76 написа:Vanich написа:Благодаря на всички за отговорите!
Днес проверихме цоклите и се оказа че едно от крачетата на цоклите се отваря когато се сложи чипа!
Вече всичко е ОК, колата въври осезаемо по-добре, но и си припушва.
припушването също се отстранява ,но е процес от още малко промени тук и там (и без 4ип пак си пропушва):wink:
Според теб, кой може в БГ може да го извърши този процес по отстраняването на пушеците???
Владко, не съм искал да се хваля, но колегата както виждаш пита. Не се сетих за теб, но мисля, че можеш да му помогнеш вместо да дава пари за спортен филтър и пак да е същото и после да идва чак до Търново.
Върни се в “Дизелови агрегати”