Проблем с релето на бензиновата помпа
Проблем с релето на бензиновата помпа
Здравейте имам малък проблем с релето на бензиновата помпа ами самото реле не работи в смисал като дам контакт трябва да залепне обаче неще.бензиновата помпа ми е здрава сложих нова.Проблема е че преди с развалена помпа работеше обаче един майстор замерваше релето и нещо даде на късо и от тогава това реле не работи. Като му се подаде маса залепва веднага та искам да попитам възможно ли е ECU-то да е отказало нещо пробвах да го рестартирам ама нищо не стана има ли някаде други релета които да оказват влияние върхо това нещо или някакви други бушони тъи като в панела всичко е здраво и смених панела също но нямаше ефект.Колата е Голф 3 1.8 моноинжекция 92 г. Ако някои се е сблъсквал с същия проблем да ми пише.а забравих да кажа че колата има имобилайзер ама тои си изключва нормално понеже на гас пали само на бензин не иска. Извинявам се за правописните грешки.
- Petkovski
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: AKL
- Контакти:
Re: Проблем с релето на бензиновата помпа
Erasera написа:Здравейте имам малък проблем с релето на бензиновата помпа ами самото реле не работи в смисал като дам контакт трябва да залепне обаче неще.бензиновата помпа ми е здрава сложих нова.Проблема е че преди с развалена помпа работеше обаче един майстор замерваше релето и нещо даде на късо и от тогава това реле не работи. Като му се подаде маса залепва веднага та искам да попитам възможно ли е ECU-то да е отказало нещо пробвах да го рестартирам ама нищо не стана има ли някаде други релета които да оказват влияние върхо това нещо или някакви други бушони тъи като в панела всичко е здраво и смених панела също но нямаше ефект.Колата е Голф 3 1.8 моноинжекция 92 г. Ако някои се е сблъсквал с същия проблем да ми пише.а забравих да кажа че колата има имобилайзер ама тои си изключва нормално понеже на гас пали само на бензин не иска. Извинявам се за правописните грешки.
Колега, не мисля че борд. компютъра подава маса на релето замери при контакт дали идва + на релето ако идва значи си работи комп., а щом като му подадеш маса сработва провери кабела да не ти е прекъснат. Поздрави..

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”