Формула 1, сезон 2008

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пон 07 юли 2008 10:40

kickd0wn написа:... в края да се поздравим с победа на ферари без значени кой пилот ще я вземе...

Ако Маса стане шампион(което ми се вижда невъзможно), аз ша спра да гледам Ф1. Той определено не е от хората, които показват, че заслужават титлата. За разлика от доста други.

Потребителски аватар
Wish_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Wish_Master » Пон 07 юли 2008 10:52

Tyan написа:
Ludia написа:aбе вие не сте добре.... посредствените пилоти излизат напред, само когато най-добрите отпаднат ;) :lol:

те добрите не отпадаха просто се въртяха като пумпали ..а условията бяха еднакви и за тях и за посредствените :)

С тази разлика, че посредствените си карат бавничко както са си свикнали, а добрите се борят за челни позиици и карат на ръба.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 07 юли 2008 11:13

Wish_Master написа:
Tyan написа:
Ludia написа:aбе вие не сте добре.... посредствените пилоти излизат напред, само когато най-добрите отпаднат ;) :lol:

те добрите не отпадаха просто се въртяха като пумпали ..а условията бяха еднакви и за тях и за посредствените :)

С тази разлика, че посредствените си карат бавничко както са си свикнали, а добрите се борят за челни позиици и карат на ръба.

:да: точно !
леваците няма какво да губят, за разлика от лидерите :idea:
виж че претендентите за титлата се представиха зле, с изключение на хамилтън. а ферари просто небяха настроили болидите за атм. условия. какво толкова обсъждате въртенето на маса?! :roll: ми той караше за победа, за разлика от 2-ма от почетната стълба... :roll:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 07 юли 2008 11:49

е когато претендент за титлата завърши на две обиколки с 5 завъртяния какво друго да се коментира :) кефи ме защото когато бие го изкарвате машина, а когато пада колата е виновна :) сякаш условията не бяха еднакви за всички .... или само Ферари са объркали стратегиите :)

Потребителски аватар
varbanoff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот varbanoff » Пон 07 юли 2008 11:59

Tyan написа:е когато претендент за титлата завърши на две обиколки с 5 завъртяния какво друго да се коментира :) кефи ме защото когато бие го изкарвате машина, а когато пада колата е виновна :) сякаш условията не бяха еднакви за всички .... или само Ферари са объркали стратегиите :)
Тиан го каза много точно,стига със споровете,чакаме следващото състезание

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 07 юли 2008 15:18

Tyan написа:е когато претендент за титлата завърши на две обиколки с 5 завъртяния какво друго да се коментира :) кефи ме защото когато бие го изкарвате машина, а когато пада колата е виновна :) сякаш условията не бяха еднакви за всички .... или само Ферари са объркали стратегиите :)

мне бре, не го оправдавам... и не съм му голям фен, но не се знае хами колко пъти щеше да се завърти поставен в същия този болид на маса :wink:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 07 юли 2008 15:30

Доста екстремно беше на Силвърстоун. Не мисля, че беше нормално състезание за Ф1.

Хамилтън не ме кефи грам, но браво на него за убедителната победа! Трябва да му се отдаде заслуженото!

Един пилот трябва да може да побеждава във всякакви ситуации! Като Шуми!

Шампионатът тази година стана много интересен! 1,2 и 3 то място с равен брой точки, а Кубица на 2 точки от лидерите!

Явно ще има интрига до последния момент и ще наблюдаваме интересни стартове! :yeaha:

Vento_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vento_Power » Пон 07 юли 2008 16:11

Да,наистина браво на черньо! :lol:

Потребителски аватар
The^Maniac
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The^Maniac » Пон 07 юли 2008 16:50

Много интересно състезание!
Маса понякога е адски добър, но му липсва постоянство. Наистина условията бяха лоши и нямаше добра настройка, ама водача в класирането да е твърдо последен през цялото състезание .... малко ме разочарова, а съм му фен.
Кими караше добре, но лошата стратегия не му даде шанс.
Черния наистина беше добър този път. Колкото и да го мразя му признавам заслужената победа. Дано само следващия път да поизостане ... все пак е негър, не му е мястото във Ф1 :)

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 07 юли 2008 17:07

The^Maniac написа:Черния наистина беше добър този път. Колкото и да го мразя му признавам заслужената победа. Дано само следващия път да поизостане ... все пак е негър, не му е мястото във Ф1 :)

Aйде без глупости :evil: :roll:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 07 юли 2008 17:16

състезанието определено ме зарадва ;)
обичам такива интриги ;) иначе няма фън

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Вто 08 юли 2008 6:52

Състезанието определено беше много екстремно и наистина нищо не се знаеше до последната обиколка.
Издразни ме старта много, хвърлиха се да блокират Кими та да мине Хамилата :evil: и кво, Ковалайнен после го пусна и накаря , бил направил страхотно състезание :lol: Те всички караха за него и затова така финишира с минута преднина.
Тоя Маса просто няма да го коментирам :evil: 7 завъртания , 2 от който на едно и също място, е нема такъв тъпак.Не му се радвам и като бие и като пада, просто не ме кефи тоя.Барикело в годините му под господството на Шуми, пак се представяше в пъти по добре от Маса.И естествено много добре се видя колко е важна стратегията и кой е стратега.С три стопа ,Барикело на втора позиция, какво да коментираме повече.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 08 юли 2008 7:33

Хейки естествено че ще тръгне да блокира Кими който е непосредствено зад него ....няма какво да се притеснява от Уебър, той тръгна като разярен градиснски охлюв, Хамилтън за това мина напред......После Хейки едва се държеше на пистата и дрифтеше почти всеки завой......... не омаловажавайте успеха на черния ...... Една минута в такива условия показват кой може да кара и кой не ....на сухо всички могат ....тия дето могат се виждат на места от 1-6 ....... стратегията едната страна на монетата ...да стигнеш финала е другата

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Вто 08 юли 2008 8:24

Прав си за старта, но Кими тръгна много добре и просто беше блокиран.... Не умаловажавам успеха на Хамилата.... той е безспорен.Само не ми стана ясно що при бокса на Кими не му смениха гумите и как така излезнаха един зад друг с Хами и ония го дръпна толкова много. Според мен цялата стратегия на Скудерията беше грешна за това състезание и въпреки това Кими спорд мен се представи на ниво.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Вто 08 юли 2008 9:25

Кими наистина тръгна добре и беше блокиран, но по правилата и не от маковете, а от Уебър, който докато си пазеше второто място от Кими беше изпреварен от Хамилтън.
Състезанието си беше екстремно отвсякъде и победата на Хамилтън си е напълно заслужена, но любопитното е че нито един път не излезе кола за сигурност.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”