чакам отговор и благодаря на включилите се. МЕРСИ
ВЪПРОС ОТНОСНО СЪОБЩЕНИЕ НА ДИСПЛЕЙ ДО КИЛОМЕТРАЖА???
ВЪПРОС ОТНОСНО СЪОБЩЕНИЕ НА ДИСПЛЕЙ ДО КИЛОМЕТРАЖА???
Здравейте колеги, от няколко седмици имам Поло 6N 98g. 1,6. 75 конски сили, бензин. Въпросът ми е следният. Защо сутрин когато паля колата на дисплея ми изписва някакво съобщение за сервиз (не сам си го записал буквално) и какво трябва да означава това.Следващият ми въпрос е какъв е обема на резервлара и колко ми е резервата след като светне лампата за бензин. и ако някой знае да ми каже какъв е нормалния разход на колата при градски и извън градски условия. иначе се държи добре, не ми е създавала проблеми до сега, с оборотите нямам проблем. смених и всички консумативи преди да започна да я карам. Майстора при който отидох ми каза, че колата е обслужвана редовно преди това.
- simion
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Oпитвам се да открия темата точно по този въпрос, но не успявам засега...
Иначе в нея прочетох как да си нулирам съобщението SERVICE INSP. което мига на дисплея под километража.
Този надфпис се появява когато има нужда от смянас на маслото, примерно. Но, ако си го сменил и не е нулиран надписа, ще продълава да ти мига, докато го нулираш.
Надявам се да намеря тази тема, където има описание точно какво да направиш, за да го нулираш.
Поздрави!
Иначе в нея прочетох как да си нулирам съобщението SERVICE INSP. което мига на дисплея под километража.
Този надфпис се появява когато има нужда от смянас на маслото, примерно. Но, ако си го сменил и не е нулиран надписа, ще продълава да ти мига, докато го нулираш.
Надявам се да намеря тази тема, където има описание точно какво да направиш, за да го нулираш.
Поздрави!
- simion
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Намерих темата
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... 3%F2%EE%ED
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... 3%F2%EE%ED
Здравейте,
Наскоро си купих POLO 1.9 SDI, 1998г. (полицейския модел). Понеже и аз имах проблем с нулиране на индикацията service INSP след преглеждане на форума и 2-3 разходки до колата за проби успях да се справя с проблема по следния начин:
1. задържах натиснато копчето за нулиране на малкия километраж (в дясно, който е)
2. дадох на контакт
3. без да пускам копчето изчаках около 10 сек. (тук при мен изписа service OIL)
4. След това пуснах копчето, изключих от контакт и повторих операцията - тогава ми изписа service ----
5. При следващото даване на контакт видях, че индикацията вече е нулирана.
Последна промяна от simion на Нед 06 юли 2008 14:12, променено общо 1 път.
-
speedfreak
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”