Простотия без граници :(

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Dimitaki
Автомобил: Mitsubishi Lancer
Двигател: 4G63

Мнениеот Dimitaki » Пон 07 юли 2008 21:23

Лелеее като чета какви различни преживявания сте преживяли колеги направо си правя 1 скромна равносметка че нещата са наистина яко зле.Значи 1 ден карам си до Люлин 6 да ходя да видя 1 приятел иии точно преминавах 1 заспал полицай и леко продължавам напред и се чува 1 приятен звук отзад.Отначало си помислих че нещо камък или подобие но не.По-зле.Яйце.И мисля че можете да се досетите у така приятното топло време и яйце как въздейства.Огледах балконите-развиках се-просто бях на точката на кипене.Поседях 15 минути пред тоя блок и успях да изчистя мазалото но целта ми беше друга.Тоя герой на който толкова го е притеснила колата ми че да я замерва но късмет да се появи :wink: Щото появи ли се и дете да е което е на 99% така ще си отнесе шамарите.Така извода е-българите без значение София-Пловдив-село което и да е култура и елементарно възпитание няма ли го еми ето го резултата :arrow:

Потребителски аватар
evgata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот evgata » Пон 07 юли 2008 21:39

:D :D :D Отгоре падат храни, боклуци и разни течности, как пък не падат пари да му се невиди. Внимавайте особенно при старите сгради, защото никой не се грижи за тях и бяха ставали няколко нещастни случая. Атомна бомба да избухне у нас, мерки няма да се вземат, но пък това ни отличава .... заради това е весело :D

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Пон 07 юли 2008 22:06

evgata написа:Атомна бомба да избухне у нас, мерки няма да се вземат, но пък това ни отличава .... заради това е весело :D

Емел Етем и Баче Бойко ще спасят света :D

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Пон 07 юли 2008 22:08

hooligans написа:псуваите България , патриоти!
трябва да псувате държавниците , политиците които ни превърнаха в изроди, в измет, а не Родината и паметта на прадедите ни които са умряли за да сте свободни!

По-лошо е да сравняваш прадедите ни с тая долна измет, в която се превърна българина за 18 години анархия...

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 07 юли 2008 22:10

Не, колеги, не трябва да подхождаме с не ме учудва. Винаги трябва да има реакция в такъв случай!!! Или шамарите, ама това не го препоръчвам, въпреки че ако бях с моя син :evil: :evil: :evil: едва ли щях да се сдържа. Най-добре да се извика полиция или да се направи нещо, каквото и да, щото докато се подминават такива прояви, нищо няма да се промени.
П.П: Къде в Русе става това?

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

:))

Мнениеот Perso » Пон 07 юли 2008 22:25

Висш дебилизъм или незнам как да го нарека?!
От месец и половина на нашия тротоар стои Орел Омега, заема тротоара изцияло. За да мине куче, внуче, майка, даба, дядо трябва да мине по платното. Улицата неясно поради каква причина е стеснена от строеж? Още не се е стигнало до близки срещи от третия вид - майка с количка и племенника и сие с турбинтираната Астра :twisted:
Лошото е следното, пиша жалба до столична община и жалба на жалбата че никои не си мърда гъзъ!
А още по-лошото е че по улицата минават на ден поне 200 лумпени и нито един не взима отношение 8)

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Re: :))

Мнениеот dermeister » Пон 07 юли 2008 22:27

Perso написа:Лошото е следното, пиша жалба до столична община и жалба на жалбата че никои не си мърда гъзъ!

Хаха, аз тия педали ги скъсвам от жалби. Например, че в нашия квартал няма топла вода!!!! след 12 часа до сутринта!!!. :shock Та днеска се чудех какво ще стане, ако им пусна жалба, че не гледат и нищо не правят по жалбите и общо взето блокирах и ми стана смешно....

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 07 юли 2008 22:32

Perso написа:От месец и половина на нашия тротоар стои Орел Омега, заема тротоара изцияло.

Теглич-въже-кораба заминава :wink:

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Пон 07 юли 2008 22:41

Vlad777 написа:
Perso написа:От месец и половина на нашия тротоар стои Орел Омега, заема тротоара изцияло.

Теглич-въже-кораба заминава :wink:

Или си минаваш през него ,тамън ще научиш малко freerun :oops: :lol:

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Perso » Пон 07 юли 2008 22:45

Не става въпрос да му счупя стъклата, теглич и пр.... ако исках досега да съм го направил и въобще нямаше да пиша във форума.
Мисълта ми е до къде е стигнало "овчедушието" и че скоро няма да се оправят нещата и мизерията ще си остане!

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Пон 07 юли 2008 22:47

Perso написа:Не става въпрос да му счупя стъклата, теглич и пр.... ако исках досега да съм го направил и въобще нямаше да пиша във форума.
Мисълта ми е до къде е стигнало "овчедушието" и че скоро няма да се оправят нещата и мизерията ще си остане!

Ами разкрай я от тротоара тая кола. Нека войната срещу овчедушието започне от теб. Като не действаш и ти се част от него. :wink:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 07 юли 2008 22:49

dermeister написа:
hooligans написа:псуваите България , патриоти!
трябва да псувате държавниците , политиците които ни превърнаха в изроди, в измет, а не Родината и паметта на прадедите ни които са умряли за да сте свободни!

По-лошо е да сравняваш прадедите ни с тая долна измет, в която се превърна българина за 18 години анархия...

ти можеш ли да четеш ? къде сравних прадедите ни с сегашните (ще удебеля горния ми цитат)
аиде замисли се и вникни в писаното преди да пишеш :idea:

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Perso » Пон 07 юли 2008 22:50

И това ще стане!
Вече съм излял 2 бетонени блокчета на тротоара да не спират селяците, и виждам по лицата им кисели физиономии :P

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 07 юли 2008 22:52

Perso написа:съм излял 2 бетонени блокчета на тротоара

това е незаконно , тротоара е общински, а не твой че да го заграждаш....
но те подкрепям

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 07 юли 2008 22:53

Може да се загражда, но трябва проект, който се одобрява от общината ... т.е. дълга и широка ...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”