Браво, Рафаел!!! Браво и на Григор Димитров!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
catatonia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот catatonia » Вто 08 юли 2008 13:35

Григор от доста време тренира в академията Санчес-Касал в Испания (където мисля, че момчетата ги взимат ако имат наистина голям талант и срещу символична такса като начало) и скоро е подписал договор с една от най-големите агенции за представляване на тенисисти, на което малко или много се дължи и част от израстването му. Така че за късмет той вече не разчита на парите на държавата. Иначе дано контузията в рамото отшуми бързо и окончателно и Григор да мачка наред.

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Вто 08 юли 2008 18:23

Днес гледах малко от интервюто което даде наживо, ма бързах трябваше да тръгвам, малко ме е яд че щях да го щракна, ма някой друг път

Stefan написа:Абе Краси, той не тренира ли и при вас на вашите кортове

Преди тренираше, сега като се върне за малко пойграва, сега е във Варненския клуб

ACCELERATOR написа:Ами така е в нашата татаковина. Иначе сега на летището се изредиха всички от спортната федерация да му стиснат ръката, и да си припишат заслуги. Получил телеграми от президента, от Сергейчо, и от не знам си още кой...
А в едно интервю вчера с хората, които се занимават с него, човека спомена, че всичко е заслуга на баща му, че от спортната федерация 1 лев не са получили в помощ...

Така си е :wink:

Само успех на Григор, и контузийте да го заобикалят :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”