Цветови код на кабелите на Golf3
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Цветови код на кабелите на Golf3
Здравейте интересува ме кой кабел за какво е в колата в зависимост от това какъв цвят е (червения ми е ясно , че е +12V, но останалите).
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Re: Цветови код на кабелите на Golf3
doytcho написа:Здравейте интересува ме кой кабел за какво е в колата в зависимост от това какъв цвят е (червения ми е ясно , че е +12V, но останалите).
Да знаеш, че кафявия е GND.
По-лесно ще ти е ако питаш конкретно, каде да си свържеш централното или габарита, примерно.

Последна промяна от racing_team_vidin на Сря 09 юли 2008 10:03, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Що се отнася за това на мен за какво ми са цветовите кодове ето питам: Искам да си сменя алармата че ми е някаква италианска и сте ми е по-лесно ако знам откаде минават необходимите ми кабели и какав цвят са. В "Направиси сам" има дадено описание на монтажа.Само не разбрах как (къде има дупка) да промуша кабела за сирената от купето към двигателниа отсег.
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
doytcho написа:...в "Направиси сам" има дадено описание на монтажа.Само не разбрах как (къде има дупка) да промуша кабела за сирената от купето към двигателниа отсег.
Къде е връзката между цветовете на кабелите и Дупката?
Въпросната дупка има тапа.Пробиваш и прекарваш кабела.
И това ако ти е трудно, къде си тръгнал да връзваш аларма.

- racing_team_vidin
- Двигател:
doytcho написа:Що се отнася за това на мен за какво ми са цветовите кодове ето питам: Искам да си сменя алармата че ми е някаква италианска и сте ми е по-лесно ако знам откаде минават необходимите ми кабели и какав цвят са. В "Направиси сам" има дадено описание на монтажа.Само не разбрах как (къде има дупка) да промуша кабела за сирената от купето към двигателниа отсег.
виж сега, никой не се заяжда, ако искаш кафявия го вземи и за GND. Значи все пак си имал някаъв конкретен въпрос. Найстина има тапи като свалиш разширителния съд за антифриза, БЕЗ да го разкачваш от системата, развиваш само 2 болта.
Като го отместиш ще видиш много тапи избираш една... и натам ти е ясно, щом знаеш какво е -12V

- racing_team_vidin
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”