Някаква идея какво може да е.
Проблем предно дясно ел.стъкло
-
VesMil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем предно дясно ел.стъкло
Днес ми направи проблем предното дясно стъкло, при опит да го сваля ,свали се до някъде и нещо изтрака и спря, машинката работи обаче не се помръдва, наложи се да го дърпам на ръка за да мога да го затворя.!
- VeilSide
- Автомобил:
- Двигател:
Ходи при Пламен Маджаров http://www.madjarov-service.com
Цар е на ел. стъклата.
Цар е на ел. стъклата.
Пламен Маджаров е ЧОВЕКЪТ.Бях днес при него.Беше блокирало предното ляво стъкло(Пасат В5).Изключителен професионалист!Разглоби всичко.Почисти насъбралата се ръжда по червяка,зацепи червяка под по-остър ъгъл,подмени елементи по модула,гресира и сглоби обратно и всичко за по-малко от 2 часа.Резултата-работещо перфектно ел.стъкло.Чест и почитания!Няма друг такъв в България.Евала!Повтарям се,но наистина няма друг толкова добър специалист в България.
- jafaar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
100 лв иска италианеца за целия механизъм,- електроника, водачи, електромотор, жила и изобщо цялата глупост която ти трябва, за да се мести джама. Не продава отделно чарколяците. Не съм се пазарил за 100те лева че там като отида и нещо ме налазват нервите. 30лв обяви за монтаж едно момче, близо до сервиза на маджаров. Разлика между двувратите и четиривратите нямало (надявам се).
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”