Хахахахахаха
не
Аз КУПИХ земята за да построя нещо, и живея в блок, пред който има площадка на която лятото денонощно се пие ракия от 15 годишни и се дига бесен шум, амам не ги целя с нищо.
всеки да се развива както може.
А дядото явно го е яд че някой проявява предприемчивост.

Простотия без граници :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
ila написа:А иначе на въпросът ти - ако успееш да го попиташ онзи с динята ще разбереш . И съм 100% сигурен че той не е целил жената с детето.
Тук трябва да добавя, че аз не хвърлям нищо през прозореца и не толерирам такива постъпки. Само те насочвм да влезнеш и в положението и на горките хорица от блока със заведенеието защото там вероятно в момента е имало майка с дете, но са там и кварталните кибици и гледащите мача и какви ли не още.
Добре де разбирам че под балкона ти има заведение и си кисел от този факт, ама не е хубаво да хвърляш дини

Хе хе ....
Орела на тротоара още ме тормози и не заспивам
Вчера сутринта се обаждах в 6-то РПУ - реакция нула, както и по двете жалби в Столична община!
Съжалявам че пусках жалбите и се обаждах! Трябваше да действам както аз си знам, тихо, без следи и парлами. Ефектът щеше да е поразителен.
Ето ви малко българщинка
http://www.perso.snimka.bg/album.php?album_id=218078

Вчера сутринта се обаждах в 6-то РПУ - реакция нула, както и по двете жалби в Столична община!
Съжалявам че пусках жалбите и се обаждах! Трябваше да действам както аз си знам, тихо, без следи и парлами. Ефектът щеше да е поразителен.
Ето ви малко българщинка

http://www.perso.snimka.bg/album.php?album_id=218078
нищо не си разбрал. Според мен дори не си прочел какво съм написал. Нямам заведение под балкона , а и живея на последния етаж, така, че там нищо от улицата не се чува. А и както писах Не хвърлям нищо през прозорците. Просто ти дадох насока за размисъл.
Прочети добре какво съм напоисал и вникни в съдържането. Тогава пиши
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
ila написа:нищо не си разбрал. Според мен дори не си прочел какво съм написал. Нямам заведение под балкона , а и живея на последния етаж, така, че там нищо от улицата не се чува. А и както писах Не хвърлям нищо през прозорците. Просто ти дадох насока за размисъл.
Вникнах аз и като попътен вятър на френска регата ме тласна насоката ти на размисъл

-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
ila написа:[quote="rosy Вникнах аз и като попътен вятър на френска регата ме тласна насоката ти на размисълАми и ти вникни, че нищо не оправдава простотията
Както писах не толерирам хвърлянето. А простии са както хвърлянето, така и отварянето на рзни кръчми под прозорците на хората[/quote]
Под блока са си магазини офиси и тем подобни ,строени с комерсиална цел . Във всеки блок дори от новопостроените са вече на такъв принцип и съм сигурен че никой не е питал никого за това . Просто проекта си е такъв .
Върни се в “ОФФ-Топик - други”