.::Individual's::.MK4 R32-Look
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
Добре деее,нападайте всички,човек да не си каже мнението!Специално на R32 е да кажем малко по-хубав заради допълнителните спортни извивки,но като цяло този волан е отвратителен!Това кръглото около емблемата е някакси издуто пък и на всичкото отгоре с течение на времето става още "по-издут",защото пластмасата се криви от вътрешната страна(няма как да ме разберете без да Ви покажа)!Карал съм известно време една четврока с такъв волан и спокойно мога да кажа,че е ужасно мъртъв! 

- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
Извинявам се че не съм писал скоро но ми се развали тъпия лаптоп и нямах възможност да пиша,проекта продължава,поръчал съм нови оригинални R32 педали и foot rest,също така и оригинални R32 стелки и вътрешни прагове които светят като на G-класите
Купих и нов съединител+маховик и всичко необходимо за смяната,когато дойде и окачването колата ще влиза да се прави,двигател,ходова част всичко ще е ново,също тъка и отзаде капака ще се запълва,и ще се поставят уредите за турбото и маслото.След това колата отива за да се довърши музиката бас,компонентни системи,окабеляване,отливки всичко както си му трябва
Това е за сега,защото не се знае кога пак може да вляза
Колата ми е жал да я дам след всичкото това което и мисля,и затова ще си я карам а ако някой наистина я иска вече цената ще е съвсем друга 

- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател: