Бургас - Архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
ludiqskolelo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ludiqskolelo » Вто 08 юли 2008 17:45

ами виж си темата виж какво са писали колегите ти а за гонки повярвай ми знам много добре каде и кога се правят и съм сигурен че имам повече стартове отколкото членове имате в клуба си

don_bocko
Автомобил:
Двигател:

:)

Мнениеот don_bocko » Вто 08 юли 2008 17:49

дае момчето е право уж сбирки само правите да си оглеждате вагените пък 50 процента от постовете са за гонки сам си противоречиш

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 08 юли 2008 18:16

Темата отива в архива.

Става тази: http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p=923730

А тук са снимките: http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p=931783

Потребителски аватар
MYCYPATA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MYCYPATA » Вто 08 юли 2008 20:01

вече се получава и то много добре бих казал :lol: :lol:

burgasko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот burgasko » Сря 09 юли 2008 15:56

ludiqskolelo в Неделя ... от 18:00 .... на паркинга на Автото ... ако не си разбрал .. Яла ти видим "бегачката" пък после ще седнем да пием по бира да кажеш какво не ти харесва ... тука всеки много знае и лае (няма да цитирам, защото ни е кът )

don_bocko колкото до твоето отговорче ... дам правим си гонки ... с машинките за риба (и е нормално да го обсъждаме) ... ела ти и за теб има място .... слушаме музичка ... пием бирички и други работи правим ...

Нещо ми понамирисва, че не сте за този форум

peace ! : vw fen

Потребителски аватар
Pencheva
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pencheva » Сря 09 юли 2008 18:13

Информация за ludiqskolelo

Професия: карам бързи коли
Интереси: да правя GOLF-четата смешни

Ми аз само като ти гледам информацията ми става смешно смятаййй :lol: :lol: ти какво караш някой опел старовремешен сигорно :lol: ама не показвай снимки,че темата ще ръждяса :lol: неделя 18.00 заповядай с колелото :lol: :lol:

Потребителски аватар
ludiqskolelo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ludiqskolelo » Сря 09 юли 2008 18:42

не е опел макар да има много маняшки опели в града заразлика от вагини те ви ама много бой ще земете на гонките само за това ще дойда
вадете бегачките :twisted: :twisted:
събота вечер на обичайното място но не в обичайното време
ако има бързаци говорим за над 100 коня да пишат лични и може да ви кажа в колко да дойдете да се посмеем

don_bocko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот don_bocko » Сря 09 юли 2008 18:52

що мислиш че не съм за тоя форум единия вика не праим гонки за тва не пиши по тая тема другия праим гонки да ми сами си противоречите е лица
а пък и няма смисъл да свързвате мойто мнение с тва на другото момче познавам го ама познавам и много други момчета от форума.аз да съм казвал че са моторчета за риба ?? Пенчева ти пък ко имаш против опела имам и опел имам и ваген и ко плюя ли по вагените такива изказвания са от ограничени хора който се опитват да наядат някой.Но и аз съм на мнението че бърз голф в бургас няма.а маняка с колелото с 100 коня кола разплаква доста по силни голфове че да ти става смешно мнението му аи Peace :patriot

Последна промяна от don_bocko на Сря 09 юли 2008 19:06, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
MYCYPATA
Автомобил:
Двигател:

Re: :)

Мнениеот MYCYPATA » Сря 09 юли 2008 19:02

don_bocko написа:що мислиш че не съм за тоя форум единия вика не праим гонки за тва не пиши по тая тема другия праим гонки да ми сами си противоречите е лица

Батка не знам какво искате та мои да ви кажа едно ние се радваме на марката VW кои каква колко няма значение разбираш ли какво ти говоря сабираме се пиим си биричка говорим си ако иска някои се пуска еи така за шоуто а не че сме с бегачки нали се сещаш ако имам бегачка каде щях да съм Сливен и София пък и да искам бегачка требва лев и то доста аи без лоши чуства ако искате знаете НЕДЕЛЯ 18.00 НАПАРКИНГА НА АВТОТО ние сме там не да се гоним а да се видим за по бира две :beer :beer :beer love.vwclub love.vwclub love.vwclub

don_bocko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот don_bocko » Сря 09 юли 2008 19:08

мда No Bad Feelings :gruebel

Потребителски аватар
MYCYPATA
Автомобил:
Двигател:

Re: Бургас - Ежеседмични сбирки - Всяка неделя

Мнениеот MYCYPATA » Сря 09 юли 2008 19:13

vesellin написа:Много ще се радвам да се получи. Всяка седмица в Неделя от 18:00 часа на паркинга на автото

Бургас - Снимки от срещите
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p=931783

Бургас - Архив
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=98805

mod edit: Vlad777

Потребителски аватар
ludiqskolelo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ludiqskolelo » Сря 09 юли 2008 19:16

нали знаеш че бира и кола и после без книжка затова по добре да се гоним
за парите си прав трябват доста но и с малко но да знаеш в какво пак става а не да си праиш експерименти
радвай те се но няма смисал от такива постове като в темата ви да ставате смешни нямате си на представа колко хора ви се смеят отстрани
но няма значение вие така го разбирате ние по друг начин го разбираме и така
пак и от оптичен тунинг няма смисъл караме на по 20г коли за каква оптика говорим въобще
както и да е няма да се дразня повече
правете както си знаете

Потребителски аватар
MYCYPATA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MYCYPATA » Сря 09 юли 2008 19:22

ludiqskolelo написа:нали знаеш че бира и кола и после без книжка затова по добре да се гоним
за парите си прав трябват доста но и с малко но да знаеш в какво пак става а не да си праиш експерименти
радвай те се но няма смисал от такива постове като в темата ви да ставате смешни нямате си на представа колко хора ви се смеят отстрани
но няма значение вие така го разбирате ние по друг начин го разбираме и така
пак и от оптичен тунинг няма смисъл караме на по 20г коли за каква оптика говорим въобще
както и да е няма да се дразня повече
правете както си знаете

че какво искаше да кажиш с това 20 годишни коли няма смисал да правим оптика ли аз да ти кажа че това е 100 пъти по добре отколкото за някои нова Баварка нали се сещаш без да ти подсказвам че всичко опира пак до парите аи не ми се занимава и ко искаш да кажеш че колата ми е грозна с тоя тунинг ли :shock пич покажи твоя че и ние да се посмеем :shocked :shocked аи нема да говоря повече по тая тема

Потребителски аватар
Pencheva
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pencheva » Сря 09 юли 2008 19:25

Научете се да пишете,щото много се дразня като видя неграмотни и не говоря за запетайки за словореда.Нито дума не разбрах от несмислените ви изречения.Нямам против нищо дразня се на оня с колелото,че много знае.. Ела да ми го кажеш в очите и на всички други на сбирката или не можеш :evil: :evil: Като не ви харесва не пишете,защото е много тъпо да влезеш във форум на VW и да нареждаш Голф :lol: :lol: Пък дон боцко ли си не знам карай каквото искаш не ме интересува само не нареждайте,защото на думи всеки може айде със здраве

Потребителски аватар
scirroco71
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scirroco71 » Сря 09 юли 2008 21:16

олимпиадата започва след 30 дни - урааааа , да се радват състезателите!
Абе вие да не карате поршета , ферарита или ламборджини , че си мерити ония работи ! На гол тумбак чифте пищови - " Като не ви харесва българина не го яжте " :twisted:
Хубаво ви обясниха , че въпроса е в комуникацията а не в меренето :wink:

Върни се в “Организационен”