Г4 1.6 101к.с кое определя колко гориво да впруска
-
- Автомобил:
- Двигател:
Г4 1.6 101к.с кое определя колко гориво да впруска
значи въпроса ми е следниа от кое се определя колко гориво да се впръска защото като си гледам моментниа разход на компа по някои път като тръгвам 1ва не отчита 2ра между 20-30 3та ако задаржа педала на същото положение а не го отпусна пак 20-30 4та като трета и след като набере намалява ..... а друг път същата ситуациа тругвам и на 2ра вместо 20-30 литра моментен ми показва 10-15 и имам щувстовото че колата има много повече мощност.... карам винаги по един и същ начин не си променям стила.....
-
- Автомобил:
- Двигател:
- iceberg9
- Автомобил: Passat B8 2 TDI 4Motion 240
- Двигател:
respectman написа:значи колкото ми пише на борд толкова и ми е реалниа градско в софия между 9-10 което знам че е нормално но нон стоп се съобразявам с показанията на борда
колега 9-10 за софия си е супер ... Аз пък като се суобразявам с показанията на компа и все е много, а иначе като го поглеждам по рядко сум многоо доволен

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз съм с една Ибиза с голфов мотор 101 к.с. 8 клапана и на мене ми дава на първа и втора 20-20 л на 100 км и аз се съобразявам с моментния разход ама в София не мога да я сваля под 10.5-10.7. А като карам на къси разстояния в преки по някой квартал ми дава среден над 14.
Ще се слага газов инжекцион. Казаха ми едно место на околовръсното към Люлин дето не си оставяли ръцете както винаги ама ще видим.
Ще се слага газов инжекцион. Казаха ми едно место на околовръсното към Люлин дето не си оставяли ръцете както винаги ама ще видим.
-
- Автомобил:
- Двигател:
В софия разхода е толкова относителен че просто не си заслужава да се сравнява!! зависи от толкова много фактори:
1. по кое време на деня
2. какъв маршрут
3. колко дълъг маршрут
4. със или без клима
5. стил на шофиране
и т.н. и т.н.
в ненатоварено време и извън центъра пада до 8/9. в час пик и център - 13/14. какво повече има да се говори
1. по кое време на деня
2. какъв маршрут
3. колко дълъг маршрут
4. със или без клима
5. стил на шофиране
и т.н. и т.н.
в ненатоварено време и извън центъра пада до 8/9. в час пик и център - 13/14. какво повече има да се говори

-
- Автомобил:
- Двигател:
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Само веднъж съм превключвал на моментен разход и видях много бързо сменящо се число. С доста труд закрепих на 3000 об и на 5ск са 110 км / ч и показанието беше 3,5 л /100 км . При най-малко натискане на педала минава над 16 л/100 .
Следенето на моментен разход според мен е неудачно - по-добре среден разход гледай. Това число съвпада с онова на бензиностанцията като зареждаш и изминатия път. А това колко бензин ще впръска зависи от стъпалото на десния ти крак.Колкото по-малко променяш положението на крака - толкова по-малко бензин.
Следенето на моментен разход според мен е неудачно - по-добре среден разход гледай. Това число съвпада с онова на бензиностанцията като зареждаш и изминатия път. А това колко бензин ще впръска зависи от стъпалото на десния ти крак.Колкото по-малко променяш положението на крака - толкова по-малко бензин.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз мойта направо я "галя". То къде да бързаш с тия ненормални шофьори....
Айде някой да сподели на 4та на 3400 оборота какъв му е разхода. Мисля че при моторите 1.6 101 коня макс. въртящ момент е при 3400 оборота.
На 5та със сигурност при 3400 оборота разхода ще е повишен тъй като въздушното съпротивление се увеличава на трета степен със увеличаването на скоростта.
Айде някой да сподели на 4та на 3400 оборота какъв му е разхода. Мисля че при моторите 1.6 101 коня макс. въртящ момент е при 3400 оборота.
На 5та със сигурност при 3400 оборота разхода ще е повишен тъй като въздушното съпротивление се увеличава на трета степен със увеличаването на скоростта.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”