Потребители и професиите им
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
здравеи
ами аз сам още у4еник но това не ми пре4и да оби4ам немските коли та все пак мога да правя много неща в това което изу4авам(компутарни технологии)мога да прая компове и такиа неща та мога да помогна в някои слу4аи 

- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: здравеи
dinkonikolaev написа:ами аз сам още у4еник но това не ми пре4и да оби4ам немските коли та все пак мога да правя много неща в това което изу4авам(компутарни технологии)мога да прая компове и такиа неща та мога да помогна в някои слу4аи
а Български език учите ли в това училище?
- Spasov_G
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей те..... от Spasov_G
А май сега е мой ред да се представя с какво се занимавам в по голямата част от денонощието , ами от няколко години се занимавам със сухо стройтелство или за тия които няма да ме разберат ( С Гипс картон и всичко свързано около него , като не забравяме и всякакви видове окачене тавани ) , с приятели и по точно съдружници все още се мъчем да се доказваме в бранша , че то много колеги станаха които се занимават с сухо стройтелство ама истинските в този занаят са малко и далеч от мисълта да прозвучи като реклама смея да кажа , че можем да се наредим сред най - добрите , по горе посочените от мен съдружници и приятели с които сме заедно в работния процес сме и заедно в интереса да защитаваме семейството на Фауветата, така , че ако ви предстой ремонт на вашия дом или хотел ние сме на среща , вашият дом поверен в нашите ръце това е гаранция за високо качество ......... Ами дано не съм бил много скучен с мойте писания , но нали целта на темата е да се представим с каква професия се занимаваме и идеята на този който я е създал можеби е била да се помага на колеги когато търсят специалист в дадена сфера .........
- Lapotishkin
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм профисионален готвач
(тровим хората)
\ студент
(тровим хората)

Последна промяна от Lapotishkin на Вто 10 фев 2009 1:11, променено общо 1 път.
- Golf4tdi2001
- Автомобил:
- Двигател: