Бургас - Архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Silver_Golf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Silver_Golf » Сря 09 юли 2008 22:26

е не бях влизал в темата бая време те са я поорязали бая ма и като се зачетох само по нацепките се досетих че познавам ludiqskolelo и don_bocko е неможе секи да кара рено меган 2000 г ние сиромасите се мъчим с голфчета но аз се радвам на това което имам за него съм имал пари него съм си взел с ЛИЧНО МОИ ПАРИ и си ми върши работа и съм доволен а да продължавате да се дразните на вас ви ходи това, все пак вие сте хората с бегачките пък може и да сте безсмъртни знаели човек и за тва кои на кого се смеел секи се смее на другите тва е нормално както вие ни се смеете така и ние се смеем на вас такаче аз за такива глупости не се трогвам и ми е се тая ко ши пишете и на колко велики ще се правите хвалете си колите и си мислете че те са наи бързите е моита е наи бавната да ва успокоя да може да спите довечера

don_bocko
Автомобил:
Двигател:

:)

Мнениеот don_bocko » Сря 09 юли 2008 23:03

кой сам наредил аз с какво съм нагрубил vw маняците и с кой съм се дразнил аз ми е интересното.една обидна дума да съм написал за вашия клуб или сбирки или каквото и да е?ако съм ще си взема бележка ама ми посочете къде.

burgasko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот burgasko » Сря 09 юли 2008 23:20

ааа ясно ... мама и татко имат пари ... и на талончето на колата "ми" пише името на тати ;)

Ясно какво правите тук ;) И все пак елате в неделя да ви видим "бегачките" хахаха

don_bocko
Автомобил:
Двигател:

:)

Мнениеот don_bocko » Сря 09 юли 2008 23:26

маняк на мойте и на двете си пише моето име аз не съм се заяждал не ни слагайте под общ знаменател.Прав ли съм

burgasko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот burgasko » Сря 09 юли 2008 23:28

ок ... ще се радвам да се видим в неделя ;)

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 09 юли 2008 23:50

ludiqskolelo написа:нали знаеш че бира и кола и после без книжка затова по добре да се гоним

Припомням едно от правилата на форума:

13. Организацията, подготовката, уговарянето на автомобилни надпревари на нерегламентираните за целта места са нежелани тук. При засичане на такива теми, същите ще бъдат изтривани без предупреждение.

Айде успокойте се малко.

Това НЕ Е РАЦЕРСКИ форум и подобни пишкомери не се толерират!

Потребителски аватар
ludiqskolelo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ludiqskolelo » Чет 10 юли 2008 6:20

хахахах добре е батка ти си номер 1 знаем се моля ти се
на моя талон пише твойто име нали знаеш :Д
и ти можеше да караш по нова кола за малко пари ама каза батка в софия са яките коли видяхме ги колко са яки :)
don_bocko ти пак ко им се мазниш кара видя продаде какво повече от това
silver_golf с теб пак кой спори какви пари говориш кой е казал нещо за пари някои да спекулира с това че има пари не виждам кой
влезнах тука за да се оговоря с някои голф за гонка но явно няма да стане здраве да е все ще намеря някой по улицата да го сръчкам
айде момчета аз си паля рендака и отивам в китен на плажче :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 10 юли 2008 10:28

ludiqskolelo написа:айде момчета аз си паля рендака и отивам в китен на плажче :lol: :lol: :lol:

И по възможност- остани си там :!:
:evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Чет 10 юли 2008 16:20

тая тема все пак е за самите сбирки какво е станало на тях и снимки.който иска да си урежда гонки да влиза у тунинг.бг-то и да пише ,там са РАЦЕРИТЕ,и там има тъпи темички от сорта "ПРЕДИЗВИКВАМ ЕДИ КОЙ СИ НА ГОНКА" КОЙ Е НАЙ БЪРЗИЯ ФВ"
и много други.и това че орязаха темата от 63стр. на 1-2 е достатъчно показателно

Потребителски аватар
Желязков
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Желязков » Чет 10 юли 2008 20:17

ludiqskolelo написа:нали знаеш че бира и кола и после без книжка затова по добре да се гоним
за парите си прав трябват доста но и с малко но да знаеш в какво пак става а не да си праиш експерименти
радвай те се но няма смисал от такива постове като в темата ви да ставате смешни нямате си на представа колко хора ви се смеят отстрани
но няма значение вие така го разбирате ние по друг начин го разбираме и така
пак и от оптичен тунинг няма смисъл караме на по 20г коли за каква оптика говорим въобще
както и да е няма да се дразня повече
правете както си знаете
Ай на бас че бира + кола = гонки = без книжка?

Потребителски аватар
scirroco71
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scirroco71 » Чет 10 юли 2008 20:23

Нека уточним пак за неразбралите - тук не става въпрос за псевдо резачки , а за автомобили ,които са кадърно конструирани и не създават сериозни проблеми дъъъъъъъъллллллллллгооооо време за ползващите ги ! Мераклиите да си мерят пишките с притежателите на порше, ферари, ламборджини, пагани зонта и т.н.
Апропо късния пубертет е не лечим! :roll:

Потребителски аватар
MYCYPATA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MYCYPATA » Чет 10 юли 2008 20:40

scirroco71 написа:Нека уточним пак за неразбралите - тук не става въпрос за псевдо резачки , а за автомобили ,които са кадърно конструирани и не създават сериозни проблеми дъъъъъъъъллллллллллгооооо време за ползващите ги ! Мераклиите да си мерят пишките с притежателите на порше, ферари, ламборджини, пагани зонта и т.н.
Апропо късния пубертет е не лечим! :roll:

:patriot до неделя да видим дали ще се съберем но ще сме без резачките а с love.vw love.vw love.vw love.vw love.vw

Потребителски аватар
Pencheva
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pencheva » Чет 10 юли 2008 23:35

Понеже това е тема за сбирките в Бургас искам да се върнем на темата.Вчера един съсед долу пред блока обсъждашес друг съсед,че в най-скоро(1-2 седмици) време паркингът на автото ще бъде ограден и ще бъде сложен под охрана.Някой друг чувал ли е подобна информация и ако да-достоверна ли е?Миналата седмица откриха заведения,което съм сигурна,че ще хареса на запийващата част от форума-но това подлежи на обсъждане и още няколко идеи.Мисълта ми е-ако наистина се осъществи това за паркинга - къде ще се провеждат сбирките?

Потребителски аватар
snider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snider » Пет 11 юли 2008 6:22

Pencheva написа: - къде ще се провеждат сбирките?

Напълно възможно е да го заградят най-вероятно ще стане поредния платен паркинг. :twisted: А за място за срещи вижте тук къде е била първата : http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... sc&start=0 :wink: love.vwclub

Потребителски аватар
Pencheva
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pencheva » Пет 11 юли 2008 7:50

Метро е доста идейно,ама на мен ми се е случвало паркинга да е пълен,в смисъл,няма къде да се изплюя даже :lol: Статистика води 6 паркинга до тука са били одържавени :lol: :lol: ..иначе първите срещи гледам снимчици яко е било :l

Върни се в “Организационен”