Въпрос за проблем с теч от уплътнение ?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
mitko23
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: ABU 1993

Въпрос за проблем с теч от уплътнение ?

Мнениеот mitko23 » Чет 10 юли 2008 19:35

Здравейте колеги,преди време в движение ми се отвори предната лява врата,като последствие доста силно увисна.Напаснах я,но проблема идва от там,че когато махнах кората и найлона, вътре във вратата имаше солидно количество кал.Същия ден заваля силен дъжд и забелязах,че от уплътнението на прозореца влиза солидно количество вода,която директно пада върху машинката на ел.
стъклото,централното и кабелите.Цената за уплътнеието, която ми казаха в Юнитрейд беше 260лв,което горе-долу струва колкот 1/5 от колата ми.Въпросът ми е продават ли се някакви нови китайски уплътнения на по-народна цена,понеже бях чел някъде из форума за такива или да търся втора ръка и от къде?

PS.Колата е Golf 3 1.6MI ABU

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Чет 10 юли 2008 19:54

Втора ръка от някоя морга :wink: Може да отидеш до италианеца да видиш какво ще ти предложи :wink:

mitko23

Мнениеот mitko23 » Чет 10 юли 2008 20:08

Gesha_GTI написа:Втора ръка от някоя морга :wink: Може да отидеш до италианеца да видиш какво ще ти предложи :wink:

Ми ходих колега,каза ми че не продавали.Видях че имат само врати,
ама цяла врата за едно уплътнение?Утре ще обикалям Симеон дано намеря там.Прекалено засукана за нмиране е тая част.Днеска след автомивката направо ми се плачеше като видях калко вода се есъбрала във вратата.

Потребителски аватар
ZZ_TOP
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ZZ_TOP » Чет 10 юли 2008 20:18

потърси в раздел "продавам" някои Г3 на части се щесе спазарите с колегата за цената :wink:

mitko23

Мнениеот mitko23 » Чет 10 юли 2008 21:11

ZZ_TOP написа:потърси в раздел "продавам" някои Г3 на части се щесе спазарите с колегата за цената :wink:

Ами това също го мислех като опция,но да попитам все пак продават ли се някакви китайски уплътнения или нещо съм се объркал?

Потребителски аватар
ZZ_TOP
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ZZ_TOP » Чет 10 юли 2008 22:03

нема начин да нема ама иска време и обикаляне пак като те гледам си от София а тя е големичка сам си направи извода :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”