Искам мнение за тази 124ка/Пловдив Тийм?
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ...
GG написа:Онази ден взех една 124-ка, със същата стойка си дойде от Германия.
И за мен е доста странно.
А що се касае до избора на 300Д, от скромният си опит бих заложил на 250ТД.
Абсолютната истина
- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
Този мотор (2.0) съм го карал на две 190-та и на една 124-ка купе. На 190-тата е горе долу приличен като динамика, на 124-ката ти се иска още малко мощност, но все пак може да се свикне.
300Д обаче е толкова муден двигател, че може да ти скъса нервите. Никаква динамика, все едно нещо дърпа колата назад. Баща ми има такъв дизел, на Е-класа и е отвратителен според мен.
Друг съвет от мен. Така и така си се насочил към 124, пълно е с автоматици, не си ли мислил да си вземеш такава кутия? Много блага и изключително надеждна кутия. Може да се каже, че е най-надеждният автоматик правен някога. Пускат го 1983 ако не се лъжа и го произвеждат до 1996 в един и същи вид (с малки доработки разбира се).
300Д обаче е толкова муден двигател, че може да ти скъса нервите. Никаква динамика, все едно нещо дърпа колата назад. Баща ми има такъв дизел, на Е-класа и е отвратителен според мен.
Друг съвет от мен. Така и така си се насочил към 124, пълно е с автоматици, не си ли мислил да си вземеш такава кутия? Много блага и изключително надеждна кутия. Може да се каже, че е най-надеждният автоматик правен някога. Пускат го 1983 ако не се лъжа и го произвеждат до 1996 в един и същи вид (с малки доработки разбира се).
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Точно в тоя случай Бат Добре не съм съгласен с теб.Значи каското не покрива кумутатора,платения паркинг е на разстояние такова че трябва да ползва Гр.транспорт,а защитните мерки които са изпробвани не работят ефикасно.За съжаление точно в този случай е мн.кофти.Въпросния детайл струва втора употреба 1500-2000 лв и честно казано нищо не спира крадците пред такава сумаdobrinb написа:Ако те е страх да не ти окрадат колата, най-добре не си купувай изобщо. Не трябва да се подхожда така към покупката. Освен това съм сигурен, че има начин да се обезопасят нещата - било платен паркинг, било каско, има и други магарии.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”