Приморско или Созопол
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Приморско или Созопол
трябват ми мнения, препоръки и съвети за хотелче или квартира. моля който от колегите е бил доволен или недоволен от нещо да сподели ... някакви лични впечатления ...
Последна промяна от nero на Пет 11 юли 2008 13:16, променено общо 3 пъти.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Миналата година бях в много прилично хотелче в Приморско, трябва да помисля малко и мо0же би ще се сетя за името му.
Намира се точно срещу едно мостче дето минава над една рекичка и след мостчето има една дискотека отдясно, та хотела е там зад една почивна станция. Това е което си спомням.
Много готино хотелче, ама не бих отишъл пак на това Приморско.
Намира се точно срещу едно мостче дето минава над една рекичка и след мостчето има една дискотека отдясно, та хотела е там зад една почивна станция. Това е което си спомням.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
zaro написа:Миналата година бях в много прилично хотелче в Приморско, трябва да помисля малко и мо0же би ще се сетя за името му.
Това ако е рекичка

- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Приморско представлява софийското Илиянци, само че с хотели покрай улиците със сергиите. Отврат. Пренаселено(МНОГО) и вместо кръчми, яденета и т.н. имаш щандове с дрехи по улиците.
Аз лично предпочитам да спя в Китен, където поне има само кръчми и през деня си ходиш на плажа на ММЦ, който е много хубав.
Созопол е значително по-цивилизован, по-приятен, но плажовете не струват и е малко по-скъпо.

Созопол е значително по-цивилизован, по-приятен, но плажовете не струват и е малко по-скъпо.
- snoopgod
- Автомобил:
- Двигател:
а? нещо се бъркаш или май само си гледал малкото заливче...иначе созопол си е доста по-добро градчеspirof написа:плажа на Созопол е миниатюрен

Последна промяна от snoopgod на Пет 11 юли 2008 11:04, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”