течност (от оранжевата
Теч от радиатор на Passat Б4
Теч от радиатор на Passat Б4
Здравейте, имам проблем с радиатора-има теч от ниакаде и губа по малко
течност (от оранжевата
) Искат ми 400 лв. за нов радиатор а теча е минимален. Въпреки това искам да го премахна. Чух че има такава услуга която ти залепят или запояват мястото кадето ти е пукнат. Някой имали представа каде в София я правят. 
течност (от оранжевата
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Емиле, 400 лева е за оригинален радиатор, най-вроятно!
За мен, на 2Е (сравнително от големите е!) ми излезе 120 лева, като на кутията му пишеше Nissens. Истински Ниссенс струва от порядъка на 180 лева, а китайски, но без този надпис може да се намери и за 100.
Аз лично не препоръчвам залепване, защото там винаги ще си остане по-слабичко, амаааааа....
п.п. карам с измисления Ниссенс вече 3 година
За мен, на 2Е (сравнително от големите е!) ми излезе 120 лева, като на кутията му пишеше Nissens. Истински Ниссенс струва от порядъка на 180 лева, а китайски, но без този надпис може да се намери и за 100.
Аз лично не препоръчвам залепване, защото там винаги ще си остане по-слабичко, амаааааа....
п.п. карам с измисления Ниссенс вече 3 година
-
petkow
- Автомобил:
- Двигател:
Новият радиатор е най-доброто решение,НО има магийки дето запушват малки течове.Колко време ще те изкара - въпрос.Много сигурно и изпитано средство е ленено семе.Продава се в аптеките.Смила се на прах с кафемелачка или такава за черен пипер.Слагаш половин супена лъжица направо в антифриза.Изпитано е на ЗиЛ и КАМАЗ,само че е желателно да елеминирате радиаторчето на парното за известно време,като извадите двата маркуча и ги свържете с подходяща тръбичка един в друг.Това важи и за препаратите продавани за малки течове.