Забраняват поставянето на Газ уредби от 2009г..
- bugssy
- Автомобил:
- Двигател:
Забраняват поставянето на Газ уредби от 2009г..
И какво ще правим като ни забранят и този малък шанс за икономично каране..? Какво ще стане как мислите.? Забраната е от европеиския съюз и важи за всички членки на ЕС.От 2009 година хората няма да имат право да си монтират каквато и да е газ или метан уредба..ще могат да карат кола с такава уредба само ако е заводски произведена с АГУ или метан.? и какво правим купуваме си нови аутомубили директно от завода...ДА ДА
!?! Колко ли от нас ще могат да го направят.. 
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Re ...
... И ако никой в България не се съобрази с това какво ще стане?
Дори да е така, важното е да сме единни! Първи ще скочат бакшишите, ние сме след тях. И после мазало ...

Дори да е така, важното е да сме единни! Първи ще скочат бакшишите, ние сме след тях. И после мазало ...
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
Аз мисля че това за завареното положение и измама на газаджиите за да може повече хора да се набълбукат до края на годината. ако забранят най-вероятно ще е за всички. около нас в квартала вече не мога да си заредя битова газ никъде, само замяна или малка бутилка. мисля че се започва. ще воюваме .нали 
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
ВидиМС написа:Аз мисля че това за завареното положение и измама на газаджиите за да може повече хора да се набълбукат до края на годината. ако забранят най-вероятно ще е за всички. около нас в квартала вече не мога да си заредя битова газ никъде, само замяна или малка бутилка. мисля че се започва. ще воюваме .нали
Забраниха и колите с десен волан, но тези които бяха си ги регистрирали вече могат да си ги карат.
- bugssy
- Автомобил:
- Двигател:
http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=113548
ето това намерих само в БТВ новините но е от 09.06.2008 а това за забраната на агу го казаха вчера 11.07.2008г
ето това намерих само в БТВ новините но е от 09.06.2008 а това за забраната на агу го казаха вчера 11.07.2008г
- bugssy
- Автомобил:
- Двигател:
Ето тук е истината вижте --- http://btv.bg/videos/?video_id=3624§ion_id=1
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
На какво основание ще го направят....нали минава преглед (ние си знаем какъв ама ни взимат парите де).Отделно преди искаха да спират колите без ламбда контрол на газта щото били неекологични и замърсявали околната среда и бля бля.
При положение,че колата е с поставена и озаконена газова не би трябвало да има проблем....нали "компетентен орган" се е подписал,че е годна.В най-лошия случай минаваш технотест и колата си става с "заводска" газова все едно така са я произвели (както със седалките,ремаркетата самоделки и т.н.) за всичко си има решение колеги
А те и Трабантите ги спират от има няма 5 години вече
При положение,че колата е с поставена и озаконена газова не би трябвало да има проблем....нали "компетентен орган" се е подписал,че е годна.В най-лошия случай минаваш технотест и колата си става с "заводска" газова все едно така са я произвели (както със седалките,ремаркетата самоделки и т.н.) за всичко си има решение колеги
А те и Трабантите ги спират от има няма 5 години вече
-
al_lukanov
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Автогазови уредби”