колеги помагайте откаде от нета мога да си порачам ремонтни комплекти за апаратите че тук в видин искат майкаси и бащаси а и ми се струва че не са качествени
xuliganin написа:колеги помагайте откаде от нета мога да си порачам ремонтни комплекти за апаратите че тук в видин искат майкаси и бащаси а и ми се струва че не са качествени
Ами обади се в АутоПлюс в Монтана и да ти пратят. При тях цените са сносни. Не се сещам телефона ама може да го намериш в нета.
колега помагайте на единия апарат отзад е скасана цицката за обезваздушаване и ми казаха 4е няма оправия само нов апарат какво да правя ина4е сичко е купено тампони накладки си4ко само този апарат ме спава да го монтирам моста
Ако се показва поне малко щуцерчето сложи една гайка която да влезе плътно по него и с ЦО-то го капни отгоре после много леко с пречукване опитай да развиеш гайката заедно със щуцерчето.Като го прикапваш напълни хубаво гайката хем да хване заварката хем да се понагрее и по лесно да се развие!Ако не се показва е по сложно ,първо трябва да го напоиш с течност за ръжда остави го да постой и опитай с метчик примерно или нещо подобно има такива метчици остри отпред начукай го лекичко и пробвай да го развиеш.Можеш да го нагрееш ако пак не иска дано не е клеясало много!Успех!
намираш един медчик с обратна резба с малък диаметър.(към 3мм или малко по голям от дупчицата така че да не се налага да разпробиваш.)след това навиваш едно болче и си ти.ама напръскай хубаво с спрй са ръжда по болтовете има един WD40 много е добър