mod edit: vaskoto1
ìíåíèÿ, èíôî çà ïàñàò ññ
ìíåíèÿ, èíôî çà ïàñàò ññ
êîëåãè ïîðú÷àë ñúì ñè ññ-òî, íî ìå èíòåðåñóâà äàëè çíàåòå ñàéòîâå ñ ïî-ïîäðîáíà èôîðìàöèÿ è êîìåíòàðè îò îôèöèàëíèÿ. âàøåòî ìíåíèå?
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Re ...
Убийствено красив е и го искам. За съжлаение, имам други неща преди да стигна до него някой ден!
Според мен няма да съжаляваш колега. Ще те радва дълги години 
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://forums.vwvortex.com/zeroforum?id=1062
Ето тук има много теми за cc,но е на английски.
Иначе честито и да покажеш снимки като го вземеш
Ето тук има много теми за cc,но е на английски.
Иначе честито и да покажеш снимки като го вземеш
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ultralamer
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей,
все още е прекалено нов, за да може някой да ти даде по-подробно мнение. Иначе наиситна изглежда добре, но това и ти самият си го установил предполагам
Иначе на мен това, което ми направи впечатление е видимостта през задното стъкло
Просто е ужасна, нищо не се вижда назад. Направо те принуждават да си поръчаш и системата за паркиране. 
все още е прекалено нов, за да може някой да ти даде по-подробно мнение. Иначе наиситна изглежда добре, но това и ти самият си го установил предполагам
Иначе на мен това, което ми направи впечатление е видимостта през задното стъкло
Просто е ужасна, нищо не се вижда назад. Направо те принуждават да си поръчаш и системата за паркиране. Върни се в “Основен Volkswagen Форум”