......?!?!?
Вече 3 пъти я карам на майстор ииии...., все прави нещо и ме кара да я засичам ама....., утре ще я карам за 4-ти път, смених и въздушния филтър ...ама същата работа
иначе е 1,6 mono injection
Имам Seat Toledo 1.6, газовата ми гори за 5 лв.12км.градско
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
На един приятел с ABS мотор на сеат кордоба му идваше некъв бесен разход. Беше забелязал, че като вали - 25-30/100. Като не вали 11-12/100!
Лично съм пътувал няколко пъти с него по прованса и съм се убедил също!
Ще го питам тия дни кво се оказа, щот най-накрая май го реши тоя проблем.
П.С. провери си и аванса на запалването. можеш при ваското1 да минеш да ти светне с оня сложния за произнасяне уред
Лично съм пътувал няколко пъти с него по прованса и съм се убедил също!
Ще го питам тия дни кво се оказа, щот най-накрая май го реши тоя проблем.
П.С. провери си и аванса на запалването. можеш при ваското1 да минеш да ти светне с оня сложния за произнасяне уред

- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
момчета мерси много, значи онзи ден пак като ходих при майстора, , майстора вече вдигаше рамене. но там където е кутията за въздушния филтър, нали има дупка където взима въздух, ...е на тая дупка някой предишен майстор беше сложил някакъв маркуч, който се беше свил и едва поемаше въздух, срязахме маркуча и го хвърлих, и пробвах колата на извънградско ....с 5 л. газ измина 44 км., но един познат ми каза че още трябва да падне, поне с 1 л., нищо че било студено времето, много било за 1.6, а вчера пък я засекох на градско ...с газ за 10 лв. минах 62 км. /тука искам да кажа че градското ми каране тука беше на кратки разстояния,/ ... кажете сега добре ли е това или да я водя на Елкомп
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
И ето какво каза моя приятел със сеата, който съм описал по-горе:
...ами като започнем от това че смених всички кабели и свещи, след това ходих 100 пъти на центровка, сложих симулатор на ламбда сондата и накрая аванс-процесор...
...и сега върви пушка, пу да не уроки...
...като на бензин ми върви, че миналия ден си донастроих процесора, даже още го изпитвам на различните позиции...
Върни се в “Автогазови уредби”