Към PC Спецовете
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- SpeeDLine
- Автомобил: Audi A3 1.8T
- Двигател: AGU 1998
Към PC Спецовете
Здравейте колеги
Компа ми има странен проблем когато пусна някоя игра или понякога просто така си стои и клавиатурата и мишката забиват, но по често се случва като пусна игра. Преинсталирах ОС -а Смених клавиатурата и мишката
май единственото спасение ще е усб 
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Като за начало мога да те посъветвам да си отвориш компира и хубавичко да го почистиш от прах и всякаква гняз която се е навряла вътре
След почистването виж дали всяко кабелче си е на мястото и дали всички компоненти контактуват. Провери дали всички вентилаторчета работят и ако проблемите продължат поне си си направил пролетно почистване на машината
След почистването виж дали всяко кабелче си е на мястото и дали всички компоненти контактуват. Провери дали всички вентилаторчета работят и ако проблемите продължат поне си си направил пролетно почистване на машината
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sasho_yovev написа:абе момчета не е от греенето42 процесор единия хард 42 другия 38 дъно 36
Аз не ти казвам, че е от него. Просто споменавам от какво може да е...
Еми остава само 4 неща. Рам, Дъно, Захранване, Видео За захранване ме съмнява, обикновенно направо гасне. За рама също ме съмнява, обикновенно праска сини екрани, след това черен екран. Или видео или дъно.... Щом забива и при скайп, а той товари на камера и на разговори. Ясно е, че ти забива при натоварване.
Пусни един мемтес да видим ще даде ли грешки...
ПС.
Не каза колко градуса е видеото....
Последна промяна от Tinko на Съб 12 юли 2008 11:53, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”