Към PC Спецовете
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- SpeeDLine
- Автомобил: Audi A3 1.8T
- Двигател: AGU 1998
добре на тебе компа ли ти забиваше или само клавиатурата и мишкатаGigabyte написа:Може би от захранването... Преди няколко месеца имах същия проблем ,смениха Рам паметта ,нищо не се оправи и после вече видяха ,че е от захранването.При мен в началото почна на игрите ,след това само като се включеше компютъра и веднага забиваше

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sasho_yovev написа:добре на тебе компа ли ти забиваше или само клавиатурата и мишкатаGigabyte написа:Може би от захранването... Преди няколко месеца имах същия проблем ,смениха Рам паметта ,нищо не се оправи и после вече видяха ,че е от захранването.При мен в началото почна на игрите ,след това само като се включеше компютъра и веднага забивашещото и на мен понякога ми се случва като го включа ама всичко си зарежда скайпа се включва сам там и други програми амаа аз немога да права нищо
![]()
![]()
На мен са ми се случвали хиляди такива и все се оказва от това дето не го мислиш... Нямаш ли познат с компоненти, да смените това и онова и да видите отде идва проблема. Захранването ти каква марка е?
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Sasho_yovev написа:и как се справи с проблема
с УСБ клавиатура примерно

Върни се в “ОФФ-Топик - други”