dobrinb написа:Ако те е страх да не ти окрадат колата, най-добре не си купувай изобщо. Не трябва да се подхожда така към покупката. Освен това съм сигурен, че има начин да се обезопасят нещата - било платен паркинг, било каско, има и други магарии.
Добри, поне малко се познаваме. Ценя съвета ти, но:
Единствения платен паркинг около нас е на такова място, че по добре да си ползвам трамвая. Гараж нямам. Обезопасяват се, но оня ден си говорих с един пич, на който 2 пъти му го крадат и втория път са си изрязали като пичове всички обезопасявания. Нищо че е имало скобки и преместено жило на капака. Нов комутатор в БС бие 4000лв цена - един голф. Каското не плащат компа, има само 2 случая на интерамерикан, които са платили, но втория не е довършен до край и май ще е отрицателен резултата за собственика.
Опитвам се да не мисля за БГ действителността, защото аз заради нея не мога да си сбъдна мечтата. А вярвай ми имам 16 който ей сега да ида,го изкарвам от гаража, пълня вътре 15 зимни джанти с гуми, мятам 17 цола АМГ джанта и се возя, ама няма да спя нощеска

И аз мнооого искам да разсъждавам какато казваш, даже напук почти го бях платил, но не забравям и къде живея, за мое огромно съжаление. Това е причината да се насоча към 124 като цяло и към 122 коня иначе .... баси