ISRalien написа:А относно заплатите на дежурните на 112 и 150 - те определено не зависят от това дали баба Гина от Горно Нанадолнище си плаща данъците и осигуровките! Но моля да не обсъждаме тази тема, че ще заключат темата на колегата.
7. Спазвайте приличен тон, мисля че тук сме се събрали интелигентни хора. Обидни, нецензурни думи, всякакви квалификации, иронични забележки или агресивно поведение към потребителите от форума няма да се толерират.
Еми темата си е за заключване по принцип от самото начало.
Разбирам колегата, всеки се чувства така, когато е безсилен да повлияе на обстоятелствата, но не е това начина.
И да, точно осигуровките и данъците на всеки от нас влияятна техните заплати. И на заплата на Баба Гина от Горно Нанадолнище.
И не мисля, коментарите ми по този въпрос ще е причина за заключване, защото никъде не разбрах от заглавието и от първия пост че колегата иска помощ,а не просто да си излее яда.
Колега Венто_пауър, потърси добър нефролог, независимо дали в окръжна, мед. академия, или в исул. Заболяването на баща ти е много мъчително (счита се повече боли само жлъчната колика), но в повечето случаи не е опасно. Така че успех с търсенето на лекар, който да помогне и на който да се доверите.